Іван Дорн, який мешкає у Франції, похвалився, що ставить дітям класичну музику російських та радянських композиторів

Новини культури
537
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Іван Дорн також зізнався, якого гурту альбоми його діти знають напам'ять
Фото: dorn_ivan / Instagram

Окрім того, співак зазначив, що його чада також полюбляють і українську музику

Популярний український виконавець Іван Дорн, який пояснив, як уникає мобілізації та який наразі мешкає у Франції розповів, що його діти знають класичну музику російських та радянських композиторів. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, Дорн мав на увазі Петра Чайковського і Сергія Прокоф'єва. Про це він зізнався 22 серпня в інтерв'ю на YouTube каналі ведучої Василіси Фролової.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Окрім того, співак заявив, що його діти знають напам'ять обидва альбоми українського колективу 5'nizza, а також слухають треки у виконанні соліста культового гурту “Океан Ельзи” Святослава Вакарчука. Ба більше діти Дорна також люблять слухати Земфіру, проте окремо значення співак надав тому ,що його чада люблять російську класику

Два роки тому точно 5'nizza була, тому що ми її завжди слухаємо. Авжеж, [російську співачку] Земфіру люблять, вибачаюся. Вакарчука люблять. Ми слухаємо Прокоф'єва, [французького композитора Моріса] Равеля. Вони слухають класику. Я ставлю їм класику. Чайковського і все інше,
- резюмував Іван.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Іван Дорн іронічно висміяв свою “хвилинку слави”, яку пов'язав з Володимиром Зеленським. Вочевидь, дружби між артистом та президентом так і не сталося.