Вистачило ненадовго: Іван Дорн готується випустити новий альбом російською мовою

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Недовго тривала любов та підтримка до України в співака Івана Дорна... Артист заявив, що його альбом російською мовою вже майже готовий. Деталі цієї новини знайдете на HOCHU.ua!

Український співак російського походження Іван Дорн повідомив, що його новий альбом, записаний російською мовою, майже готовий і знаходиться на етапі зведення. Про це пишуть в Телеграм-каналі "Bezodnya Music".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так-так, це саме той альбом, який мав вийти в травні 2022 року. Однак через війну в Україні Іван скасував випуск платівки та не планував в майбутньому випускати її.

Як бачимо, плани змінилися, а Дорн вже готовий повертатися на російський ринок, адже в Україні його російські творіння навряд чи буде хтось слухати. Цікаво, що ще не так давно співак буцімто був на стороні України. Він висловлював свою підтримку молодим українським виконавцям через свій кураторський плейлист "Дорнівські жнива", а ще випустив україномовний сингл під назвою "Нескорена" і працював над спільним треком з українським репером Essoh.

Українці вже встигли відреагувати на майбутню новинку від Івана Дорна. В коментарях користувачі пишуть наступне: "Лайном був - лайном і залишився", "Це діагноз", "Іванко-дурник".

Вистачило ненадовго: Іван Дорн готується випустити новий альбом російською мовою - фото №1
Телеграм-канал "Bezodnya Music"

Ймовірно, бажання створювати щось нове та достойне в артиста закінчилося, адже як пишуть на "Bezodnya Music", цей альбом він не перезаписував. А ще Дорн встиг поділитися репост-новиною російського медіа. Ось такі цікаві новини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом Олена Кравець, отримавши 27 млн гривень із держбюджету, несподівано заявила про закриття авторського шоу. Дізнайтеся, що сталося.