Український співак Іван Дорн буде ділити сцену разом з російськими артистами: деталі

Новини шоубізнесу
1 728
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Іван Дорн
Фото: instagram.com/dorn_ivan/

На одній сцені з Іваном з'явиться дружина продюсера-зрадника Юрія Бардаша

Відомий український артист Іван Дорн, який поностальгував за російським каналом, буде виступати на одній сцені з російськими артистами, яких прийнято вважати “хорошими руськими”. Подробиці - в нашому матеріалі.

Дорн буде ділити сцену у Варшаві разом з репером Noize MC, виконавицею Монеточкою та ексдружиною відомого зрадника України Юрія Бардаша співачкою Луною. Після путінського вторгнення в Україну, вони виїхали з росії та перші місяці війни активно організовували благодійні концерти, на яких збирали кошти постраждалим громадянам України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щодо співачки Луни, то тут абсолютно все не так добре, як могло здатися на перший погляд. Вона вже встигла втрапити у скандал. До прикладу, минулого літа на виступі у столичному клубі Stereo Plaza артистка тримала прапор України в руках, але співала російською мовою пісню “Пальміра” зі свого альбому “Транс”.

До речі, вона стала неофіційним гімном російської пвк “Вагнер”. Ба більше, артистка є дружиною продюсера Бардаша, який відверто підтримує російський режим та зізнається у любові до цієї країни.

Пісня української співачки Луни стала неофіційним гімном російської пвк "Вагнер"
Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Іван Дорн потрапив у скандал з виступом для росіян у новорічну ніч. Як виявилося, артист перебував на Балі.