Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 7 та 8 вересня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ, фото
Афіша цікавих подій 7 та 8 вересня в Києві. Фото: pexels.com

Афіша цікавих подій на ці вихідні в столиці вже в нашому матеріалі

Вихідні вже майже тут, тому публікуємо для вас добірку цікавих ідей, куди піти в Києві 7 та 8 вересня. Плануйте свій час разом з нами!

Наша редакція склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці. Дивіться афішу на 7 та 8 вересня в Києві та не забувайте про правила безпеки у воєнний час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

День народження Андріївського Узвозу

Пропонуємо вам відсвяткувати День народження Андріївського Узвозу! Це місце, яке обожнюють усі кияни та гості столиці. Його знають та люблять усі. Святкування пройде разом з ансамблем "Зернятко", дитячим естрадно-духовим оркестром "Сувенір", оркестром "Гармонія", а також особливою музичною екскурсією від Капели Ревуцького подарують незабутню атмосферу. Святкування доповнять виступи акторів, музикантів, танцюристів, поетів, художників, скульпторів, ковалів і гончарів — справжніх майстрів свого ремесла. А головною подією свята стане виступ Київського національного академічного театру оперети, який подарує нам казкові вальси на містичній сцені — балконі Андріївської церкви.

ДЕ? Андріївський узвіз

КОЛИ? 7 вересня, 13:00-19:00

Extreme show Pulse від зірок Цирку Монте-Карло

Ви не повірите, але вже цієї суботи в Києві пройде екстремальне шоу Pulse від міжнародних зірок Цирку Монте-Карло. Готуйтеся до хвилі адреналіну та неймовірних несподіванок. Це видовище змусить ваше серце битися в шаленому ритмі!

ДЕ? Спортивна площа, 1

КОЛИ? 7 вересня, 18:00

Благодійна виставка-ярмарок кактусів та сукулентів

Хочете побачити, як розквітають кактуси? Завітайте до Ботанічного саду імені Гришка на найбільшу виставку сукулентів, кактусів та інших екзотичних рослин. Тут ви зможете не лише насолодитися красою цих дивовижних мешканців пустелі, але й придбати рідкісний екземпляр для своєї колекції.

ДЕ? вулиця Садово-Ботанічна, 1

КОЛИ? 7-8 вересня, 10:00-17:00

Фестиваль PesDay

Довгоочікуваний фестиваль собачого щастя та радості стане справжнім раєм для чотирилапих друзів: джакузі, зони для вільного бігу, фотосесії на червоній доріжці, дегустація кормів на вишуканому pes-бранчі та ще багато іншого. Для власників також буде чимало розваг — жива музика, фуд-корт, стендап-шоу, кіносеанси, маркет та велика дитяча зона. Не пропустіть!

ДЕ? вулиця Якова Гніздовського, 1а

КОЛИ? 7-8 вересня, 10:00-21:00

Garden Beer Weekend

15 крафтових пивоварень і понад 150 видів пива чекають вас в мальовничому саду на цих вихідних. 2 дні пивного лекторію від провідних експертів та українських пивоварів, освіжаючі напої, виставка українських художників, різноманітні ігри та крута музика. Вау!

ДЕ? проспект Академіка Глушкова, 1

КОЛИ? 7-8 вересня, 13:00-22:30

Otoy & Юля Юріна

Otoy & Юля Юріна чекають з концертом на схилах Дніпра в Курені вже цієї неділі. Не проґавте чудову нагоду насолодитись сучасною українською музикою!

ДЕ? вулиця Паркова дорога, 4

КОЛИ? 8 вересня, 19:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть найкращі фільми вересня. На нас чекає нова страшна казка Тіма Бертона, дивний шедевр Копполи та перезавантаження "Геллбоя".