Новий тренд візуального "схуднення": навіщо дівчата почали клеїти собі штучний пупок? (ВІДЕО)

Догляд за обличчям і тілом
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Якщо вас турбує зайва вага чи просто неідеальна фігура, можна піти в спортзал або ж сісти на дієту . А можна скористатися фокусами, які без зайвих зусиль візуально омолодять і зроблять вашу фігуру більш стрункою. Одним із таких б’юті-трендів став накладний пупок. Детальніше про це - у матеріалі на HOCHU.ua!

Азійські дівчата – справжні профі, коли йдеться про зміну зовнішності за допомогою макіяжу. Навіть жінки, які давно переступили 50-річний рубіж, з легкістю можуть прикинутися 20-річною дівчиною. Але, схоже, цього їм виявилося замало й останнім часом почав набирати неабиякої популярності новий тренд зі зміни зовнішності. Йдеться про накладний пупок для “схуднення”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для того, аби ваша фігура виглядала гармонійно, потрібно, щоб ноги візуально були довгими, а талія - тонкою. Своєрідна лінія, яка дозволяє оцінити фігуру, проходить саме через пупок. Тому хитрі азіатки вирішили всіх надурити і клеїти собі на живіт несправжній пупок.

Новий тренд візуального "схуднення": навіщо дівчата почали клеїти собі штучний пупок? (ВІДЕО) - фото №1
Фото: scmp.com

Усе до геніальності просто: накладний пупок чіпляється над справжнім  - трохи вище за талію. Гарненько натягуються безрозмірні штани - і вуаля: тепер у вас довгі ноги(в середньому йдеться про +5…7 см) та осина талія!

@miku29150h1 哈哈哈 貼上立馬增高5cm的肚臍貼 #紋身貼 #防水紋身貼 #肚臍 #顯高 #顯瘦 #神器 ♬ 原聲 - 妞妞
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що завдяки простим хитрощам можна не тільки візуально виглядати набагато стрункішою, а й скинути декілька років . Про такі секрети краси повинна знати кожна жінка!

Головне фото: freepik