Волосся швидко жирніє? Названа неочевидна причина цієї проблеми

Догляд за волоссям
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Волосся стає брудним всього за один день? Причина цієї неприємної ситуації може вас дуже сильно здивувати...

Щоб ваше волосся не ставало жирним надто швидко, необхідно доглядати не тільки за локонами, але й за аксесуарами, які з ним контактують. Часто причина того, що волосся стає брудним всього за один день, пов'язана з тим, що ви користуєтесь брудним гребінцем. Про це пишуть на порталі "Ukr.Media".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тож перш ніж шукати причину в шампунях чи харчуванні, варто почистити гребінець. Спочатку слід видалити всі волосинки, а потім ретельно помити цей інструмент і висушити його.

Щоб гарантовано видалити всі залишки бруду, можна також використовувати зубну щітку. Також ви можете скористатися ще одним досить ефективним способом: взяти ватяний диск, змочити його спиртом або звичайною водою, а потім обробити ним зубці гребеня та його основу. До речі, спирт можна замінити столовим оцтом розведеним з водою.

Щоб ці експрес-процедури були ефективними, рекомендується проводити їх кожні три дні. Вони займають всього кілька хвилин, але значно збільшують термін, впродовж якого волосся залишається чистим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До того ж раніше ми писали про те, які проблеми можуть виникнути, якщо не мити регулярно гребінець. Дізнайтеся, чому цей за цим інструментом так важливо постійно доглядати.