Справжній тренд осені - “тиха стрижка: ідеальна зачіска для тонкого волосся

Догляд за волоссям
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Коли ми прагнемо змін, ми в першу чергу думаємо про інший варіант стрижки або кольору волосся. Дуже важливо, щоб на укладку кожного ранку витрачалася максимально мало часу. Але вибрати таку ідеальну зачіску буває важко.

Цієї осені світ моди сколихнув новий тренд - “тиха стрижка”. Це надзвичайно гарна зачіска, яка чудово пасує власницям тонкого волосся. ЇЇ перевагою є відсутність ретельного укладання, що надзвичайно цінується, адже ми завжди поспішаємо, розповідає lifestyle.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

“Тиха стрижка” - це зачіска, яка складається з багатьох шарів і надає образу власниці жіночності. Короткі пасма навколо обличчя і чубчик надають волоссю об'єм. Воно виглядає здоровим, пишним і м'яким.

Справжній тренд осені - “тиха стрижка”- ідеальна зачіска для тонкого волосся - фото №1

З такою зачіскою можливо створити форму відразу, як помили голову. Волосся саме приймає необхідну форму і часу потрібно значно менше. Цей варіант ідеально підходить для власниць волосся, які не мають часу на постійні укладки.

Справжній тренд осені - “тиха стрижка”- ідеальна зачіска для тонкого волосся - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зачіска пасує будь-якому типу обличчя і більшості типів волосся. Для хвилястого волосся локони лишають довшими, а на прямих - вкорочують, для підкреслення структури. Замість ножиць використовується бритва, тоді досягається ефект рваних пасм.

Справжній тренд осені - “тиха стрижка”- ідеальна зачіска для тонкого волосся - фото №3

Тиха стрижка привертає увагу до переваг обличчя, підкреслюючи їх. Відмінно виглядає, навіть, якщо просто висушити феном з додаванням піни чи гелю.

Справжній тренд осені - “тиха стрижка”- ідеальна зачіска для тонкого волосся - фото №4

Для експериментів підійде будь-який колір чи мелірування. Гарно виглядає і на світлому, і на темному волоссі, а також на різній довжині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Турбуйтеся про своє волосся, і воно радо віддячить вам красою і здоровим виглядом. Важливо, вчасно підстригати, правильно розчісувати та дотримуватись правил миття.