Справжній тренд осені - “тиха стрижка: ідеальна зачіска для тонкого волосся

Догляд за волоссям
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Коли ми прагнемо змін, ми в першу чергу думаємо про інший варіант стрижки або кольору волосся . Дуже важливо, щоб на укладку кожного ранку витрачалася максимально мало часу. Але вибрати таку ідеальну зачіску буває важко.

Цієї осені світ моди сколихнув новий тренд - “тиха стрижка”. Це надзвичайно гарна зачіска, яка чудово пасує власницям тонкого волосся. ЇЇ перевагою є відсутність ретельного укладання, що надзвичайно цінується, адже ми завжди поспішаємо, розповідає lifestyle .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

“Тиха стрижка” - це зачіска, яка складається з багатьох шарів і надає образу власниці жіночності. Короткі пасма навколо обличчя і чубчик надають волоссю об'єм. Воно виглядає здоровим, пишним і м'яким.

Справжній тренд осені - “тиха стрижка”- ідеальна зачіска для тонкого волосся - фото №1

З такою зачіскою можливо створити форму відразу, як помили голову. Волосся саме приймає необхідну форму і часу потрібно значно менше. Цей варіант ідеально підходить для власниць волосся, які не мають часу на постійні укладки.

Справжній тренд осені - “тиха стрижка”- ідеальна зачіска для тонкого волосся - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зачіска пасує будь-якому типу обличчя і більшості типів волосся. Для хвилястого волосся локони лишають довшими, а на прямих - вкорочують, для підкреслення структури. Замість ножиць використовується бритва, тоді досягається ефект рваних пасм.

Справжній тренд осені - “тиха стрижка”- ідеальна зачіска для тонкого волосся - фото №3

Тиха стрижка привертає увагу до переваг обличчя, підкреслюючи їх. Відмінно виглядає, навіть, якщо просто висушити феном з додаванням піни чи гелю.

Справжній тренд осені - “тиха стрижка”- ідеальна зачіска для тонкого волосся - фото №4

Для експериментів підійде будь-який колір чи мелірування. Гарно виглядає і на світлому, і на темному волоссі, а також на різній довжині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Турбуйтеся про своє волосся, і воно радо віддячить вам красою і здоровим виглядом. Важливо, вчасно підстригати , правильно розчісувати та дотримуватись правил миття.