Випадає волосся? Приготуйте маску з кави та кориці: результат не змусить себе довго чекати

Догляд за волоссям
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Зимою організм людини стає більш вразливим. В цей період може спостерігатися погіршення, зниження імунітету та, як не дивно, випадіння волосся.

Як зупинити випадіння волосся та покращити його стан? На порталі  ukr.media опублікували дієвий рецепт маски з кориці та кави, який допоможе вирішити цю проблему.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для приготування засобу для волосся вам знадобляться наступні інгредієнти. Записуйте!

  • 3 столові ложки меленої кави

  • 1 столова ложка меленої кориці

  • 100 мл води

  • 250 мл дитячого шампуню

Спосіб приготування

У гарячій воді розчиніть каву, корицю і шампунь. Залиште засіб стояти на 24 годин, а потім помийте голову за допомогою цього засобу.

Маску з кориці та кави потрібно залишити на голові на декілька хвилин, а також зробити масаж шкіри. Потім змийте всю цю суміш чистою водою.

Якщо ви будете використовувати цей засіб кілька разів на тиждень, то через місяць вже помітите перші результати. Волосся не тільки перестане випадати, а й буде виглядати набагато краще!

Важливо: вся інформація медичної тематики та інформація щодо здоров'я, розміщена на сайті Хочу.ua, носить виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати лише фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров'ям, зверніться до лікаря.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, як робити  локони без плойки . Щоб створити голлівудську хвилю вдома, вам знадобляться звичайні шкарпетки!