Досить платити за рекламу! Експерти розповіли, як вибрати дійсно ефективний шампунь від лупи (СПИСОК)

Догляд за волоссям
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Хороший шампунь від лупи важко знайти. Адже навіть найкращий лікувальний шампунь від лупи може просто не підійти до вашого типу шкіри. Але не варто впадати у відчай — вибір якісних продуктів великий і підібрати відповідний цілком реально. Як це зробити – читайте у нашому матеріалі.

Як знайти найкращий шампунь від лупи: поради від експертів

Лупа не варто соромитися. Це досить поширене явище, з яким трихологіня та експертка зі здоров'я волосся Шаб Каспара часто стикається у роботі, пише shape.com.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При цьому Каспара зазначає, що на щастя, шампуні проти лупи та передові методи миття волосся є неймовірно ефективними при правильному використанні.

Сьогодні, завдяки глибшому розумінню мікробіома шкіри голови, акцент у засобах від лупи змістився у бік більш сприятливих для шкіри, ніжних та нетоксичних рішень, які ефективно очищають шкіру голови, не позбавляючи її здорової мікробіоти, яка лише продовжуватиме завдавати шкоди шкірі голови.

— каже Каспара.

Поради щодо читання етикеток та розуміння списків інгредієнтів

Чи готові купити хороший лікувальний шампунь від лупи? Каспара та косметологиня Ханіма Абдулла поділилися деякими правилами, які допоможуть підібрати потрібний засіб.

Уникайте продуктів, які містять спирт.

Уникайте шампунів від лупи, в яких першим інгредієнтом є спирт, оскільки він може надто сушити волосся,

— каже Каспара.

Вибирайте формулу із збалансованим pH. Абдулла рекомендує знайти шампунь проти лупи зі збалансованим pH або шампунь, що містить яблучний оцет, який допоможе збалансувати природний мікробіом шкіри голови.

По можливості вибирайте натуральні інгредієнти. Якщо у вас не сильна лупа, Каспар пропонує використовувати натуральні інгредієнти замість хімікатів.

Практичне правило складання списку інгредієнтів — уникати інгредієнтів, які ви не можете вимовити, і пам'ятати, що порядок перерахування — це порядок концентрації кожного елемента,

— додає вона.

Найкращі шампуні від лупи: топ засобів

Досить платити за рекламу! Експерти розповіли, як вибрати дійсно ефективний шампунь від лупи (СПИСОК) - фото №1

Основний спосіб відрізнити плюси від мінусів шампуню від лупи – уважно вивчити список інгредієнтів, пише cosmetify.com. Видання радить звернути увагу на такі шампуні.

  1. Bioderma Node DS+. Його професійна формула містить пірітіон цинку і допомагає позбавити волосся від лусочок, заспокоїти роздратування та мінімізувати вироблення шкірного сала, щоб запобігти появі лупи в майбутньому.

  2. Kérastase Specifique Bain – шампунь зупиняє появу лупи. Він містить інноваційну суміш інгредієнтів, які допомагають прибрати лущення шкіри. Крім того, формула дерматологічно протестована, тому підходить для чутливої шкіри голови.

  3. Kitoko Purify & Control. Збагачений зеленим чаєм та вітамінами А, В та Е, цей шампунь усуває будь-які відчуття сверблячки, а також захищає шкіру голови від шкідливих бактерій. Він також видаляє забруднення та всі ознаки накопичення продуктів, забезпечуючи максимально ефективне звільнення від лупи.

  4. Biolage ScalpSync – доступний варіант, який балансує та зволожує шкіру голови. Він ідеально підходить для видалення перших ознак лупи, контролю сверблячки та одночасного догляду за пасмами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про те, як доглядати волосся після ботокса. Ефект процедури триватиме довше, якщо знати ці правила.