Три головні поради для власниць в'юнкого волосся від hair-майстра (ВІДЕО)

Догляд за волоссям
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Правила догляду за в'юнким волоссям
Догляд за хвилястим волоссям. Фото: newsdaily.org.ua

Хвилясте волосся має гарний вигляд при правильному догляді

Жінки та дівчата з хвилястим від природи волоссям мають привабливий вигляд. Але потрібно вміти доглядати за такими локонами, щоб зберегти красу на довгий час.

Майстри перукарської справи знають безліч секретів для привабливості зачісок на в’юнкому волоссі. Які три поради варто взяти на озброєння власницям хвилястого волосся, розповідає у відео Dim Kudriv.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Порада №1

Започаткуйте собі звичку розчісувати волосся лише у мокрому стані з використанням кондиціонера. Хорошим показником є стан водоростей або розварених спагеті. Сухе розчісування провокує пошкодження та травмує довжину волосся.

Порада №2

Завжди у догляді використовуйте зволожувальні засоби. В’юнке волосся більше схильне до сухості через свою пористу структуру, ніж пряме. Кондиціонери та лівіни допомагають локонам втримувати вологу, що впливає на здоров’я і зовнішній вигляд волосся.

Порада №3

Не варто боятися стайлінгу. Це допомагає зробити укладку більш стійкою та надає охайного вигляду. Якщо правильно підібрати стайлінг - він не буде обтяжувати і не призведе до жирності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про техніку Squish to condish для хвилястого волосся. У чому її перевага, дізнавайтеся тут.