Як приховати недоліки зовнішності за допомогою правильної стрижки: жіночі секрети ідеального вигляду

Догляд за волоссям
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Як вибрати вдалу зачіску або стрижку для жінки будь-якого віку та приховати недоліки на обличчі
Підбираємо вдалу стрижку: правила та поради. Колаж Hochu.ua

З цими порадами ви завжди почуватиметеся на всі 100!

Кожна з нас має свої недоліки та переваги, а також аспекти зовнішності, які ми хотіли б у собі змінити чи виправити. Але якщо на пластичну операцію потрібні засоби та рішучість, то для коректувальної стрижки потрібен лише гарний стиліст!

Про наймодніші стрижки 2024 року ти вже знаєш, тому в цій статті ми зібрали низку лайфхаків, які допоможуть виправити недоліки зовнішності за допомогою здавалося б звичайної стрижки. пластичного хірурга, але й візуально вплинув на сприйняття цих недоліків іншими людьми завдяки вдалій стрижці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як вибрати стрижку?

Так, всі ми знаємо, що є загальні правила вибору зачіски. Стрижки для овального, круглого обличчя і так далі. Цій темі ми навіть присвятили добірку матеріалів, які допоможуть тобі вибрати стрижку за своєю формою обличчя.

Не складно здогадатися, що підібрати відповідну зачіску під форму обличчя - це перший крок. Коли ти підібрала собі стильне каре або подовжену стрижку-каскад, варто визначитися з тим, які недоліки ти в собі придумала і хочеш приховати.

Як приховувати недоліки?

Спочатку визначаємося з тими недоліками, які б ти хотіла приховати. А потім дивимося на нашу шпаргалку та йдемо з нею до майстра.

✅ Виправляємо ніс

Кривий або занадто великий ніс можна приховати за допомогою чубчика - пишний довгий чубчик відмінно приховає недоліки носа. Тільки не роби його рівним, як під лінійку. Також можна зробити хаотичну стрижку середньої довжини. Наприклад, стрижку каскад.

✅ Вуха, що стирчать

Тут усе просто. Якщо ти вважаєш, що бути милим ельфом погано, то зроби пишну та об'ємну зачіску, яка закриватиме вуха.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

✅ Високий лоб

Високий або маленький лоб приховає правильний хаотичний чубчик. Взагалі, чубчик усьому голова і здатен заховати багато чого в нашій зовнішності. І саме обличчя теж.

✅ Низький лоб

Якщо високе чоло ми виправляємо за допомогою чубчика, то низький — збільшуємо за допомогою зачесаного назад волосся. Тобто чубчик і волосся з обличчя ми прибираємо.

✅ Коротка шия

Виправити візуально проблему з короткою шиєю допоможе коротка стрижка та волосся назад. Зроби стильну стрижку каре та укладай її назад. Виглядатиме дуже стильно і візуально виправить твою шию.

✅ Очі

Якщо ти вважаєш, що в тебе вузькі чи маленькі очі, то виправити цей недолік допоможе довгий чубчик.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали про стрижки, які підходять практично всім! Як вони виглядають — дізнавайся в нашій статті, там є короткий опис та фото.