Стрижка, яка пасує усім: додає стилю та аристократизму

Догляд за волоссям
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото асиметрична зачіска
Фото: vidpoviday

Ця стрижка до лиця практично усім жінкам

Жінки мріють про ідеальну зачіску, яка пасуватиме, приховає недоліки і не потребуватиме складного укладання. Існує кілька вдалих зачісок , які пасують практично усім жінкам та дівчатам.

Кожного ранку ми потребуємо час на укладання локонів і створення привабливої зачіски. Які зачіски пасують усім та не вимагають тривалого догляду, розповідає tsn.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Стрижка, яка підійде усім без винятку - це каре у класичних варіаціях, яке набуло популярності з часів Клеопатри та ніколи не виходило з моди.Така зачіска додає стилю, елегантності та має дорогий і розкішний вигляд.

Класичне каре з асиметричним чубчиком

Цей варіант ідеальний для прямого волосся різної довжини. Асиметрія чубчика здатна змінити стиль і надати елегантної простоти.

На фото зачіска каре з асиметричним чубчиком
Фото: pixabay.com

Градуйоване каре

Досить примхливий, але надзвичайно вишуканий варіант. Надасть чудового об’єму тонкому волоссю і може змінити людину до невпізнання. Особливо ідеально пасує на середній довжині волосся. Градуйоване каре дозволить почуватися справжньою королевою.

На фото стрижка градуйоване каре
Фото: sigmatv

Боб-каре

Чудово пасує на середнє і довге волосся. Завжди залишається елегантною, практичною та актуальною та пасує для будь-якого віку. Від короткої елегантності до середньої жіночої чарівності та довгого романтичного ефекту.

На фото зачіска боб-каре
Фото: freeapp

Асиметричне каре

Головна перевага цієї зачіски - вона пасує до будь-якого обличчя. Правильна довжина локонів здатна приховати масивні вилиці чи кругле обличчя. Вона не потребує ретельного укладання та добре тримає форму.

На фото зачіска асиметричне каре
Фото: fitness
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про 5 відтінків волосся , які ідеально пасуватимуть для весни. Прийшов час додати волоссю яскравості та новизни.