Італійський боб і чубчик набік: наймодніші стрижки 2024 року, на які варто звернути увагу (ФОТО)

Догляд за волоссям
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

На початку року багатьох модниць цікавить, які тренди будуть супроводжувати 2024 рік. В цьому матеріалі розглянемо наймодніші стрижки, які будуть на піку популярності. Читайте та беріть до уваги!

Італійський боб

Італійський боб відрізняється від класичного більш стриманістю. Саме ця стриманість дозволяє йому здобути популярність серед прихильниць по всьому світу, які оцінюють його за універсальний характер та надзвичайний об'єм.

Італійський боб і чубчик набік: наймодніші стрижки 2024 року, на які варто звернути увагу - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Міксі

Міксі — це варіація стрижки піксі. Характерна вона тим, що волосся на потилиці залишається довше, ніж пасма спереду. Також ця зачіска створює ефект витягнутого обличчя завдяки рваному чубчику, який також може мати різну довжину.

Італійський боб і чубчик набік: наймодніші стрижки 2024 року, на які варто звернути увагу - фото №2

Піксі

Піксі, так само як і міксі, легко вкладається та допомагає зробити більш струнке обличчя. З цією стрижкою можна експериментувати, створюючи різні варіанти укладання: витягувати або закручувати волосся.

Італійський боб і чубчик набік: наймодніші стрижки 2024 року, на які варто звернути увагу - фото №3

Стрижка "кішечка"

Стрижка з такою дивною назвою буде завойовувати серця модниць у 2024 році. Довжина волосся між плечима та ключицею створює елегантний образ. А поєднання каскадних шарів з витонченою довжиною має вишуканий вигляд.

Італійський боб і чубчик набік: наймодніші стрижки 2024 року, на які варто звернути увагу - фото №4

Чубчик набік

Так-так, чубчики все ще будуть в моді у 2024 році. В першу чергу, радимо звернути на подовжений чубчик набік. Такий елемент чудово підкреслить вашу зачіску та додасть образу жіночності.

Італійський боб і чубчик набік: наймодніші стрижки 2024 року, на які варто звернути увагу - фото №5

Чубчик бахрома

Для тих, кому подобаються коротші чубчики, у 2024 році варто спробувати бахрому. Такий варіант виглядає дуже стильно та оригінально.

Італійський боб і чубчик набік: наймодніші стрижки 2024 року, на які варто звернути увагу - фото №6

Подовжений каскад

Не втратить у 2024 році своєї актуальності й подовжений каскад. Ця зачіска все ще буде в тренді, адже дозволяє власницям довгого волосся урізноманітнити свій образ, не втрачаючи при цьому довжини.

Італійський боб і чубчик набік: наймодніші стрижки 2024 року, на які варто звернути увагу - фото №7
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали про те, які популярні зачіски краще не робити, якщо ви хочете мати здорові локони. Вони руйнують структуру волосся.

Фото: margot.fleurr