Простіше простого! Ідеї красивого макіяжу на Хелловін: вам знадобиться нитка, виделка та щипці для вій (ВІДЕО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Хелловін все ближче, а значить час серйозно задуматися про свій святковий образ. Якщо сильно морочитися над своїм амплуа вам не хочеться, то зверніть увагу на прості, але разом з цим красиві ідеї макіяжу, які перетворять вас на справжню королеву Хелловіна!

Існує думка, що макіяж на Хелловін повинен бути дуже складним і неймовірно моторошним. Деякі дівчата напередодні цього містичного свята починають опановувати мистецтво гриму, інші записуються до професійного візажиста. Однак зробити стильний, моторошний і безперечно красивий макіяж на Хелловін можна і вдома. Це доводить популярний блогер lenkalul . Вам знадобиться ваша улюблена косметика та кілька підручних засобів: вилка, щипці для вій та звичайна нитка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Фантастичний макіяж на Хелловін за допомогою нитки

Якщо ви хочете зробити гарний та оригінальний макіяж на Хелловін, то спробуйте приміряти на себе образ дівчини-урагану. Для цього вам знадобиться звичайна довга нитка. Її потрібно добре змочити в тінях і притиснути до очей за допомогою серветки, а потім швидко потягнути рукою вгору. Зробити так можна кілька разів. Вуаля, тепер ваші очі виглядають, наче маленькі урагани.

Простий макіяж дияволиці на Хелловін за допомогою щипців для вій

У вас вдома завалялися щипці для вій? Вони можуть стати в пригоді у створенні ефектного образу на Хелловін. Нанесіть на краї інструменту червону помаду і прикладіть щипці до області чола, створюючи роги (так, як це робить дівчина на відео). Також прикладіть край щипців під око, щоб створити хвостик чорта. Якщо потрібно, виправте все за допомогою кисті, намалюйте червоні губи та підкресліть очі за допомогою туш для вій. Тепер ви справжня дияволиця!

Моторошний макіяж на Хелловін за допомогою виделки

Не повірите, але щоб зробити ефектний макіяж на Хелловін, ви можете скористатися простою виделкою. Спочатку нафарбуйте очі так, як вам подобається. Потім нанесіть на вилку червону помаду і прикладіть її до щоки. Щоб зробити "рану" ефектнішою, домалюйте порізи пензликом коричневими тінями та злегка розтушуйте їх за допомогою ватної палички.

Павутиння на очах

Якщо вам хочеться намалювати красиву павутинку на очах, то на допомогу прийде звичайний трикутник із картону та чорний олівець. Повторіть усі дії за дівчиною на відео. А щоб все вийшло рівно, спочатку використовуйте пудру, яка буде слугувати вам своєрідною підказкою. Такий макіяж відмінно підійде для Хелловіна.

Як ми вже написали вище, вам зовсім не обов'язково робити неймовірний грим на Хелловін. Ви можете просто наклеїти на обличчя стрази та перли, ставши Русалкою, намалювати крапельку крові під губами чи очима, перетворившись на сексуального вампіра, або надихнутися прикладом Кайлі Дженнер, зробивши макіяж у стилі коміксів про Бетмена. Нижче ми зібрали ще кілька ідей гарного макіяжу на Хелловін. Дивіться та зберігайте!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Проще простого! Идеи красивого макияжа на Хэллоуин: вам понадобится нить, вилка и щипцы для ресниц (ВИДЕО) - фото №1
Проще простого! Идеи красивого макияжа на Хэллоуин: вам понадобится нить, вилка и щипцы для ресниц (ВИДЕО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми ділилися ідеями макіяжу на Хелловін для тих, хто не хоче виглядати надто страшно. Не пропустіть стильну та красиву добірку!