Найгарніший макіяж очей на Новий рік 2024 (ФОТО)

Макіяж
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Якщо ви зібралися на корпоратив, або просто вирішили зробити на пам'ять гарні фото з нагоди Нового року, зробіть акцент макіяжу на очі. Стилісти показали, як нафарбувати повіки та вії, аби мати розкішний вигляд.

Новий 2024 рік пройде під символом Дракона. Ця тварина любить смарагдові, жовті та золоті відтінки. Відтак саме у цих тонах варто зосередити макіяж очей.

Вечірній макіяж стильно виглядатиме із темними смарагдовими тінями, до яких можна додати шимер або золоті блискітки. Модно нафарбувати очі просто блискітками. Можна додати стрілки чорного або білого кольору.

Найгарніший макіяж очей на Новий рік 2024 (ФОТО) - фото №1

В тренді — блискучі зелені повіки. До них буде пасувати нюдова помада. Якщо очі підфарбовані тінями без блискіток, губи можна зробити глянцевими. Якщо у вас стрілки на очах, не робіть підводку губ.

Найгарніший макіяж очей на Новий рік 2024 (ФОТО) - фото №2

Не забувайте про вії. Їх можна нафарбувати не лише чорною тушшю. В моді — зелені, золотисті блискучі вії. А ще їх можна оформити блискітками і стразами. Дракон любить розкіш, а це — золото і коштовності.

Найгарніший макіяж очей на Новий рік 2024 (ФОТО) - фото №3
Найгарніший макіяж очей на Новий рік 2024 (ФОТО) - фото №4
Найгарніший макіяж очей на Новий рік 2024 (ФОТО) - фото №5
Найгарніший макіяж очей на Новий рік 2024 (ФОТО) - фото №6
Найгарніший макіяж очей на Новий рік 2024 (ФОТО) - фото №7
Найгарніший макіяж очей на Новий рік 2024 (ФОТО) - фото №8
Найгарніший макіяж очей на Новий рік 2024 (ФОТО) - фото №9

Раніше ми писали, якими можуть бути губи для новорічної фотосесії або корпоративу. Для вас — стильні варіанти боді-арту на губах, які будуть пасувати жінкам різного віку.

Фото: Pinterest