Тонна рум'ян, недоглянуті губи та інші помилки макіяжу

Макіяж
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Яскравий макіяж, фото
Фото: Sheyla mulan

Експерт назвав 5 помилок, які допускають жінки, фарбуючи обличчя

Весною жінки люблять підкреслювати свою вроду декоративною косметикою, обираючи яскраві, світлі кольори. Проте чимало модниць роблять помилки. Через них їхніх образ виглядає дешево та підкреслює дефекти, яких зазвичай і не видно. Раніше ми писали про ботокс , а тепер розкажемо, що не варто нехтувати, коли фарбуєтесь.

Експерт розповів, про які нюанси забувають жінки, коли фарбують обличчя. Є 5 найпоширеніших помилок, через які макіяж не тримається та псує вроду. І це стосується не лише неправильного вибору відтінків, а і доглядової косметики.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

5 помилок у макіяжі:

Суха шкіра

Жоден варіант макіяжу не можна наносити на суху шкіру. Перед тим, як ви починаєте фарбуватися, необхідно зволожити її кремом. Дайте пів години, аби він почав працювати. Не забувайте доглядати за зоною декольте.

Суха шкіра, фото
Фото: behance.net

Праймер

Чимало жінок не використовують праймер. Насправді це — чарівна паличка для мейкапу для будь-якої модниці. Саме його потрібно наносити під тональний крем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Обличчя в праймері, фото
Фото: femininleben.ch

Відтінки косметики

Визначте свій кольоротип, аби правильно підібрати відтінки для декоративного макіяжу. В іншому випадку ви можете здаватися блідою або вульгарною. Декор повинен підкреслювати вроду, а не робити з жінки фарфорову ляльку.

Декоративна косметика, фото
Фото: it_agency_usa

Сухі губи

Губи потрібно не тільки зволожувати, а й пілінгувати. Тоді вони будуть гладкі та без сухості. На такі губи бездоганно ляже будь-яка помада.

Губи, фото
Фото: stylecraze.com

Багато рум'ян

Весною не варто наносити багато рум'ян, тому що теплі сонячні промені і так зроблять ваші щічки трішки червонішими, аніж вони були взимку. Велика кількість кольору у зоні скул буде візуально додавати віку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Рум’яна, фото
Фото: Helen HappyNewMan

Раніше ми писали, чи можна використовувати кубики льоду для обличчя. Експерт розповів, як їх правильно робити, і як ними користуватися.