Засліпила своєю красою. Кім Кардаш'ян поділилась цікавою ідеєю для літнього макіяжу (ФОТО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Кім Кардаш’ян показала модний макіяж на літо, фото
Кім Кардаш’ян. Фото: instagram.com/kimkardashian/

Зірка вирішила відмовитись від яскравих тіней та стрілок

Здається, що увага до Кім Кардаш’ян ніколи не згасне. Зірка нещодавно розсекретила свої параметри , чим дуже потішила шанувальників, а тепер здивувала цікавим макіяжем, який, схоже, буде на піку популярності влітку 2024 року. Фото дивіться в нашому матеріалі!

Ми всі знаємо, що найпростіший спосіб зробити акцент у макіяжі — виділити очі або губи. Але зараз в моді акцент на шкірі. Найпростіший приклад — яскраві рум'яна, які роблять обличчя свіжим та привертають увагу. З хайлайтером все працює так само. Якщо ти використовуєш хайлайтер і ретельно працюєш над шкірою, очі та губи можна майже не виділяти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Такий варіант макіяжу продемонструвала Кім Кардаш'ян. Тільки подивіться, як красиво сяють її очі та вилиці! Досягти такого ефекту можна за допомогою вмілого поєднання хайлайтера і пудри. Потрібно нанести хайлайтер точково і розтушувати його маленьким пензликом. А пудрою видалити зайвий блиск з носа, підборіддя і чола. А ще, звісно, не забути про блискучі тіні!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо вас цікавить щось яскравіше, то зверніть увагу на макіяж в одному кольорі від Емілі Ратаковскі. Зірка "підкинула" нам цікаву і дуже жіночну ідею для натхнення!