Малюємо вилиці за допомогою… двох пальців! Цікавий секрет від beauty-блогерки (ВІДЕО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Як правильно робити контуринг, відео
Секрети ідеального контурингу. Фото: instagram.com/dimitrishair/

Ця техніка допоможе вам зробити ефектний макіяж на кожен день

Ми вже розповідали вам про трендовий макіяж boyfriend blush. А тепер поговоримо про вилиці, адже мода на легкий та доречний контуринг нікуди не зникала. Як швидко та красиво намалювати вилиці? Секретний трюк вже в нашому матеріалі!

Контуринг — це секрет краси багатьох дівчат та жінок. Він дозволяє створити бажаний вигляд обличчя без необхідності звертатися до пластичного хірурга. Завдяки контурингу можна суттєво змінити зовнішність: позбутися другого підборіддя чи щік, скорегувати форму носа, візуально зменшити обличчя і навіть змінити його контури.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Фешнблогерка Şeyma Toprak у своєму відео показала, як легко і правильно виділити вилиці, а також продемонструвала, яких помилок слід уникати, щоб не зіпсувати свій образ. Все дуже просто!

Вам потрібен олівець для контуринга. Не варто малювати товсту лінію під вилицею, а потім намагатися її розтушувати, адже це може надати вам неприродного вигляду. Навіть якщо лінія буде добре розтушована, ефект все одно може вийти не таким, як ви очікуєте.

Натомість використовуйте два пальці (знак "миру") лівої руки, прикладаючи їх до правої скроні. Вказівний палець має торкатися кінчика брови, а середній — області біля вуха. Вилиця розташується між цими пальцями.

Тепер намалюйте контурну лінію вздовж середнього пальця, а потім ще одну вгору по вказівному пальцю, утворюючи трикутник. Ретельно розтушуйте контури маленьким пензликом, а великим розгладьте їх вгору. І вуаля! У вас чудово підкреслені вилиці та гармонійний образ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь про цікавий лайфхак, що зекономить вам гроші на послугах бровиста. Буде не гірше, ніж у салоні!