Будь-яка туш для вій стане ідеальною – дуже простий і хитрий лайфхак

Макіяж
Тетяна Мальцева

Тетяна Мальцева

Фріланс-редакторка

Туш для вій
Як зробити туш для вій ідеальною. Фото: freepik.com

Хороша туш для вій коштує чималих грошей. Як можна перетворити звичайнісіньку туш на ідеальну? Ось хитрий лайфхак

Кожній жінці хочеться мати гарні, довгі та пухнасті вії. Можна зробити нарощування, ламінування вій або купити хорошу туш. Але вибір товарів на полицях магазинів такий великий, що дуже легко розгубитися. Навіть висока ціна, на жаль, не завжди буде показником якості туші.

Вибирати свою ідеальну туш доведеться довго, навіть якщо часто купувати різні. Що ж робити у такому разі? Відповідь підказав нам портал Obozrevatel. Єдина умова, яка для цього потрібна – знайти спочатку свою ідеальну туш. І тоді всі наступні вам теж будуть ідеальними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Від чого залежить якість туші?

Туш для вій придумали не сьогодні чи вчора. Ще у Стародавньому Єгипті робили засіб зі свинячого жиру та сажі (попелу), яким підмальовували вії і брови, причому як жінки, так і чоловіки. Звісно, ​​сьогодні склад туші зовсім інший. Вона містить корисні для вій компоненти, зволожуючі та живильні складники, вітаміни та мікроелементи.

Але всі туші для вій так чи інакше майже однакові за складом. Головні компоненти – віск, вода, сполучні речовини та пігмент. Всі інші додаткові інгредієнти не впливатимуть на якість туші. А те, як вона лягає на вії, залежить від пензлика! Саме так: якщо ви вже вибрали ідеальну для себе туш, зверніть увагу на пензлик – вся справа саме в ньому.

Але будь-яка туш рано чи пізно закінчується чи висихає від неправильного зберігання чи тривалого користування. Ви йдете купувати вашу улюблену туш, а виявляється, вона подорожчала вдвічі або її взагалі вже зняли з виробництва! Або ви вибрали туш із майже таким же пензликом, а вона не виправдала ваших очікувань… Що робити? Ми відкриємо секретний лайфхак!

Як зробити будь-яку туш ідеальною?

Найголовніше: не поспішайте викидати вашу стару туш, яка була ідеальною і вірою та правдою відслужила вам довгий час. Адже пензлик від старої туші можна використовувати з новою тушшю. Так, в останні використання вона не радувала вас, адже на ній накопичилося багато засохлого засобу, вії не профарбовувалися добре. Але сама щіточка ніяк не змінилася!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Достатньо вийняти її з тюбика (його точно можете викинути) і добре промити теплою водою з милом. Не тріть щіточку занадто сильно, щоб не деформувати і не зіпсувати ворсинки, особливо якщо вони занадто м'які або пензлик силіконовий. Якщо потрібно, щіточку можна замочити навіть на деякий час. Не використовуйте гарячу воду, але й у холодній ви не вимиєте залишки туші добре, тому мийте та замочуйте у теплій воді.

Після того, як ви добре вимили і висушили щіточку, її можна використовувати повторно, навіть із звичайною недорогою тушшю сегмента мас-маркету. Якщо пензлик з ковпачком добре підходить і щільно прилягає до нового тюбика туші, використовуйте її так. Якщо не закручується щільно та герметично, доведеться виймати стару улюблену щіточку з нової туші щоразу при нанесенні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Це необхідно, щоб нова туш не засохла передчасно від нещільного закривання флакона. Але повірте, навіть ці дрібні незручності варті того: ви зекономите на новій туші, а ефект буде таким самим ідеальним, як і з улюбленим засобом! А ще радимо дізнатися, як правильно фарбувати вії за лічені хвилини – це допоможе у повсякденному мейк-апі!