Ефект буде навіть крутішим, ніж у рекламі: геніальний трюк для ідеального нанесення навіть дешевої старої туші

Макіяж
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Дівчина фарбує вії, фото
Фото: prostoway.com

Цей хитрий трюк допоможе використати навіть стару засохлу туш і все одно зробити крутий макіяж!

Часто трапляється, що дівчата, які відмовляються від щоденного макіяжу , все одно користуються тушшю. А ще частіше трапляється так, що рекламного ефекту подовження вій взагалі непомітно, а сама туш погано наноситься — чи то через погану якість, чи то через щіточку, чи то формула насправді не аж настільки крута, як розповідають маркетологи 🤔 Та хай там що, а ми знаємо, як виправити ситуацію!

Крутезним лайфхаком ділиться користувач Reddit із ніком deardariacountmein. Цей спосіб настільки простий та ефективний, що його важко описати якимось іншим словом, окрім “геніальний”! 😍

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ось що потрібно зробити з тушшю перед нанесенням на вії, щоб отримати реальний вау-ефект:

Розігрійте туш перед тим, як наносити її. Віск у формулі трохи розтане, тому нанесення стане дуже гладким і туш на віях виглядатиме набагато краще. Я просто використовую температуру свого тіла протягом 1 хв або близько того, і це творить справжні дива!
— пише deardariacountmein.

Інші користувачі, до речі, радять класти туш у бюстгальтер. Мовляв, це один із найкращих варіантів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що зробити вії густими та довгими допоможе 3 простих кроки. Ці нескладні дії допоможуть отримати такий результат, на який кожна дівчина сподівається, купуючи найдорожчу туш у магазині!