Вишукано та святково: варіанти манікюру у синьому кольорі, які можна зробити на Новий рік (ФОТО)

Манікюр і педикюр
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Час вибирати модний манікюр на Новий рік. Пропонуємо вам звернути увагу на вишуканий синій колір, з яким ваші нігтики виглядатимуть святково та ефектно!

Вдихнути свіжий погляд у різноманітні варіанти новорічного манікюру можна, звернувши увагу на креативні ідеї в синій гамі. Ці стильні варіанти ідеально підходять як для новорічної ночі, так і святкових наступних вихідних або навіть відпустки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перевага манікюру в синіх кольорах у тому, що він одночасно виглядає просто і розкішно. Якщо ви шанувальниця класики, то робіть ставку на однотонний дизайн нігтів, французький манікюр у синьому кольорі або лаконічний матовий дизайн.

Изысканно и празднично: варианты маникюра в синем цвете, которые можно сделать на Новый год (ФОТО) - фото №1
Вишукано та святково: варіанти манікюру у синьому кольорі, які можна зробити на Новий рік (ФОТО) - фото №2

А ось тим, чия душа хоче свята, можна на повну фантазувати, прикрашаючи нігті блискітками у синьому, срібному та золотому кольорі, а також камінням та стразами. Не варто обходити стороною різноманітні візерунки в новорічній тематиці — ялинки, сніжинки, зірки та в'язані мотиви виглядатимуть дуже затишно і казково.

Вишукано та святково: варіанти манікюру у синьому кольорі, які можна зробити на Новий рік (ФОТО) - фото №4
Вишукано та святково: варіанти манікюру у синьому кольорі, які можна зробити на Новий рік (ФОТО) - фото №5

Що стосується довжини нігтів, то тут все на ваш смак. Синій манікюр на коротких нігтях виглядає стильно і свіжо, а ось на довгих — більш жіночно та ефектно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, що сірий манікюр є головним трендом цієї зими. Ми зібрали ідеї красивого дизайну нігтів у наймоднішому кольорі.