Увага, дівчата! Місячний календар забороняє йти на манікюр у ці дні грудня

Манікюр і педикюр
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

У більшості жінок підготовка до Нового року 2024 включає похід до салону краси. Причому, в більшості випадків - не одного. Напередодні свята потрібно і зачіску підправити, і нарощені вії, і брови в порядок привести, і манікюр новорічний не забути зробити!

А щоб все вдалося ідеально, слід зважати на місячний календар краси на грудень 2023 року! Фази Місяця підкажуть, коли краще стригтися, фарбуватися та робити манікюр, щоб вийшло красиво і без зайвих проблем, а коли йти до майстра не варто.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Місячний календар - це досить давній метод, який використовується для визначення сприятливих та несприятливих днів для різних видів діяльності. У цьому календарі все залежить від фаз Місяця, які, як вважається, мають помітний вплив на біоенергетику людини.

Увага, дівчата! Місячний календар забороняє йти на манікюр у ці дні грудня - фото №1

Згідно з місячним календарем на грудень, є деякі дати, коли не варто йти на манікюр, бо такий похід до майстра може скінчитися зовсім не так, як ви собі уявляєте. Ідеться про такі дні:

  • Неділя, 10 грудня  - Місяць перебуває у 13-й фазі, яка вважається особливо несприятливою для косметичних процедур. У цей день нігті можуть легко пошкодитися.

  • Четвер, 14 грудня  - Місяць у 15-й фазі, що вважається несприятливою для будь-яких маніпуляцій з тілом. Цього дня нігті можуть виявитися більш ламкими та чутливими, ніж зазвичай.

  • Неділя, 21 грудня  - Місяць у 29-й фазі, що вважається несприятливою для будь-яких косметичних процедур. У цей день нігті можуть погано тримати лак та гель-лак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Натомість є низка сприятливих дат у грудні 2023 року для походу на манікюр. Зважаючи на те, що найкраще обирати дату, коли Місяць знаходиться в знаках Лева, Терезів або Водолія, запишіться до майстра на такі дати:

  • Лев:  22-23, 31 грудня.

  • Терези:  17-18, 27-28 грудня.

  • Водолій:  26-27 грудня.

Раніше ми ділилися з вами неймовірними дизайнами манікюру на Новий рік 2024 у блакитних відтінках. Нігті небесного кольору чудово підходять для зими і виглядають просто неперевершено!