Педикюр із блискітками: універсальні нігті для примхливих модниць (ФОТО)

Манікюр і педикюр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Нейл-майстри показали стильні варіанти педикюру, які будуть підходити для всіх жінок. Головний елемент декору — блискітки. Раніше ми писали про трендовий манікюр із котячим оком, а тепер розкажемо, як гарно поєднати блискітки з улюбленим кольором нігтів.

До вашої уваги — стильні варіанти педикюру, який буде пасувати жінкам будь-якого віку. А ще він гарно виглядає з-під капронок, тому його можна сміливо робити під будь-який стиль одягу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Блискітки додають шарму, вишуканості та ексклюзивності. Оберіть, які вам найбільше подобаються: дрібні, крупні, розсипчасті чи у вигляді багатогранників? Їх можна поєднувати із контрастними кольорами, які будуть на нігтях, що поруч.

Педикюр із блискітками: універсальні нігті для примхливих модниць (ФОТО) - фото №1
@inna._nails_
Педикюр із блискітками: універсальні нігті для примхливих модниць (ФОТО) - фото №2
@inna._nails_

Не виходить із моди оздоблення нігтиків із блискітками та молочним гель-лаком. У поєднанні вони створюють ефект коштовного каміння під льодом. Кольори педикюру можуть бути абстрактними. Їх не потрібно прив'язувати до якогось одягу чи взуття.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Педикюр із блискітками: універсальні нігті для примхливих модниць (ФОТО) - фото №3
[email protected]@[email protected]@tatiana.pro.nail@imen_nailsdaddy-cool.grPinterestglaminati.com733MilliSHEIN

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити модний тваринний принт на нігтях. Нейл-майстри показали стильний педикюр із кольоровою імітацією шкіри та хутра тварин.