Чудотворні молитви до святого Миколая: слова молитов — українською (ВІДЕО)

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Ікона Миколая Чудотворця, фото
Фото: openday.com.ua

Публікуємо сильні молитви до Миколая Чудотворця — слова, відео

За новим стилем День весняного Миколи Чудотворця припадає на 9 травня. Публікуємо для вас сильні молитви, які здатні зробити дива. Нехай у ваших домівках панує мир, любов і щастя.

Для вас — молитви до святого Миколая, які можна читати у будь-який час. Особливо сильними вони вважаються на День покровителя — 9 травня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Слова молитов — українською:

Молитва, яка здійснює бажання:

Святий Миколай Чудотворець, угоднику Господній! За життя свого Ти не відмовляв людям у проханнях їхніх, так і нині допомагаєш всім стражденним. Благослови мене, раба Господнього (ім’я) на виконання бажання потаємного мого. Проси Господа Нашого про дарування милості і благодаті Його. Нехай не залишить Він прохання моє бажане. В ім’я Господа Нашого. Амінь.

Молитва про здоров'я:

Всеблагий отче Миколаю, великий і предивний чудотворець! Ти своїми молитвами лікував усяку нeдугу і хвoробу, ти своїм заступництвом визволяв від смeрті, ти своєю опікою відганяв біду.

Щиро благаю тебе, помічника тих, що є в горі і нужді теперішнього життя: поспіши й до мене із своєю пoміччю, захисти мене й усіх людей від вoгню й води, від гoлоду й пошeсті, від тяжкoї хвoроби і несподівaної смepті. Оберігай мене через ціле моє життя, а особливо в стpашну хвилину переходу з дочасного життя до вічності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Захисти мене тоді щитом твоєї молитви перед справедливим гнівом Христа Бога і допоможи мені, щоб я опинився навіки в небі, разом з тобою, де буду прославляти й величати Боже милосердя. Амінь.

Молитва, яка змінює долю (скорочено):

Возбранний Чудотворче і неабиякий угодниче Христовий Отче Миколає! Світу всьому виділяючи багатоцінне милості миро й невичерпне море чудес, фортеці духовні уставляєш, і я славлю тебе любов'ю, преблаженний Святителю Миколо: ти ж бо маєш повагу до Господа, від всяких малих свобод, та покликаний ти: Радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче!

Радуйся, у шатах ангельських народжений, як же у плоті чистий; радуйся, і водою і вогнем хрещений, як же у плоті святий. Радуйся, народженням своїм батьків здивуй; радуйся, силі душевній або по різдві явись. Радуйся землі обіцяній; радуйся, кольору Божественному… Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як молитися за дітей. Для вас — слова сильної молитви , яка захищає синів та дочок.