Мрієте про ідеальний манікюр? Ось кілька порад, які допоможуть знайти хорошого майстра

Манікюр і педикюр
775
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

рука з красивим манікюром фото
Фото: unsplash.com

Хороший майстер манікюру - гарантія красивих та доглянутих ручок

Індустрія манікюру переповнена майстрами та знайти серед них ідеального для себе фахівця буває складно. На цей випадок редакція Хочу мати інструкцію!

Як знайти хорошого майстра манікюру: важливі поради

Перше, що важливо врахувати при виборі майстра нігтьового сервісу, є тип манікюру та дизайни, які ви хочете отримати в результаті. Деякі майстри здатні виконати найскладніше замовлення зі складним, креативним дизайном, а інші працюють тільки з простими класичними техніками. А ось на ціни при виборі фахівця варто дивитися в останню чергу, адже вони формуються не лише залежно від кваліфікації спеціаліста, а також залежать від цін на оренду, матеріали та інструменти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ознаки гарного майстра манікюру

Для всіх майстрів індустрії краси дуже важливим є акуратний, охайний вигляд. Але це не основні критерії вибору фахівця. Також важливо звернути увагу на:

  • стерильність інструментів, чистота робочого місця. Відповідальні майстри не нехтують дезінфекцією. А якщо багаторазові інструменти, антисептичну обробку проводять після кожного клієнта.

  • велика кількість клієнтів. Якщо до складно майстру записатися і візит потрібно планувати заздалегідь, хоча він постійно перебуває на роботі, його послуги потрібні. Це апріорі ознака якісного сервісу;

  • сертифікати про навчання. Кваліфікований спеціаліст має сертифікати, дипломи про проходження курсів підвищення кваліфікації, участь у майстер-класах та портфоліо робіт.

Критерії для вибору майстра манікюру

При виборі спеціаліста нейл-сервісу репутація салону має значення. Адже б'юті-простори, які дорожать своєю репутацією, приймають на роботу лише досвідчених людей, які мають сертифікати, дипломи та портфоліо. Але не варто довіряти тільки місцю роботи, зверніть увагу також на:

  • відгуки - їх можна прочитати в соціальних мережах, на міських форумах, а також дізнатися у знайомих та друзів.

  • час запису — практично вільний запис у майстра має насторожити, адже це означає, що мало клієнтів.

  • перше враження - цей пункт стосується як самого фахівця, так і його робочого місця загалом;

  • матеріали, інструменти – вони мають бути якісними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що дратує майстрів манікюру в клієнтах. Враховуйте ці пункти, щоб не стати людиною, яку не хочуть записувати на нігтики.