Закрийте двері з іншого боку: що дратує майстрів манікюру у клієнтах

Манікюр і педикюр
701
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Красивий жіночий манікюр, фото
Фото згенероване ШІ, Hochu.ua

Ви навіть не підозрюєте, наскільки сильно це може дратувати вашого майстра

Жінка може передумати іти на вечірку, відмовитися від побачення чи шопінгу, але вона ніколи не пропустить запланований візит до майстра манікюру. Проте іноді на сеансі по догляду за руками перетворюється на справжнє випробовування для майстра , через жахливу поведінку клієнта.

Редакція Хочу! поспілкувалася з кількома професіоналами у сфері б'юті-індустрії та визначила, які саме звички людей під час манікюру дратують майстрів. Про "червоні прапорці" для майстрів ми розповідаємо далі у матеріалі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Які речі можуть змусити майстра манікюру відмовити вам у послузі

Жіночі руки з зеленим манікюром, картинка
Фото згенероване ШІ, Hochu.ua
  1. Гігієна рук. Потурбуйтеся про ретельне миття рук, нігтів та пальців, адже під нігтями можна знайти все: від бруду до залишків їжі.

  2. Запізнення . Якщо ви запізнюєтеся навіть на кілька хвилин, ви створюєте незручності майстру, адже він може не встигнути закінчити вчасно, наступна людина буде чекати і зіб'ється графік на цілий день.

  3. Не прийти. Не з'явитися на послугу або попередити про скасовування в останню хвилину для майстра дуже неприємно. Тому що втрачається прибуток через вимушену перерву.

  4. Коригувати роботу . Якщо майстер професіонал своєї справи, він знає, що і як робити. Давати зауваження та розповідати, що вам колись робили не так - недоречно і образливо.

  5. Дивні фантазії. Намалювати Мону Лізу чи фото сім'ї на нігтях, зробити надскладний дизайн, такі речі обговорюються заздалегідь, адже майстру може не вистачити відведеного на вас часу.

  6. Просити знижку. Погрожувати поганими відгуками, щоб отримати послугу дешевше - неприпустимо. У випадку, якщо ціна для вас висока, спробуйте пошукати іншого майстра, але пам'ятайте, що якісні матеріали дешевими не бувають.

  7. Активність . У кріслі майстра манікюрю потрібно сидіти спокійно, не нервувати та розслабитися. Дуже дратують люди, які постійно смикаються, крутяться, рухають руками.

  8. Розмови телефоном . Телефон доречний лише у крайніх випадках, тому потерпіть або розмовляйте через навушники.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, який манікюр буде модним у лютому 2024 року. Цікаві дизайни та незвичні малюнки, саме те, що потрібно для хорошого настрою та доглянутих рук.