Рандомні варіанти модного весняного манікюру (ФОТО)

Манікюр і педикюр
745
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жовті нігті з намальованими підсніжниками, фото
Фото: zulfia.nail.art

Нейл-майстри показали, які нігті будуть у моді цієї весни

Із початком весни жінки почали перероблювати манікюр. Вони кардинально міняють стиль нігтів, починаючи від кольору, і завершуючи їхньою формою. Раніше ми писали про яскравий манікюр для сміливих модниць, а тепер покажемо модні ідеї для весни. Детальніше читайте далі.

Майстри манікюру представили варіанти весняних нігтів. У тренді — світлі, ніжні кольори, малюнки і патель. Якщо ви любите кольорові нігті, можете сміливо фарбувати різні пальчики у різні відтінки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Бордові нігті із квітами, фото
Фото: chicpursuit.com

На початку весни стильно будуть виглядати нігті світлих фіолетових, рожевих, коралових, зелених, блакитних та помаранчевих кольорів. У тренді залишається дизайн одного чи двох нігтиків. Наприклад, на одному з нігтів можна намалювати весняні квіти або листя, решта пальчиків будуть однотонними, як колір малюнку.

Стильно виглядають зелені нігті трав'яних відтінків із зображенням листочків та з золотою пателлю. Не виходить із моди і французький манікюр. Зверніть увагу на тонкі лінії, які роблять форму нігтя нестандартною. На сусідні пальчики можна додати ніжні дрібні квіти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Оливкові нігті з листочками, фото
Фото: RRB
Фото: blog.pokupon.ua

Якщо ви любите світлі нігті та без кольору, обирайте молочні й кремові відтінки. До них можна додати сухоцвіти, стрази або патель різних кольорів. Покривайте манікюр глянцевим або матовим фінішем, залежно від ваших вподобань.

Нагадаємо, раніше ми писали про стильні варіанти чорного манікюру. Нейл-майстри показали, як можуть виглядати чорні нігті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ: