Пастельна глазур та білі відтінки: модні кольори педикюру цієї весни

Манікюр і педикюр
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото педикюр
Фото: https://alae.com.ua/

Весна пропонує цікаві кольори для педикюру цього сезону

Більшість жінок нехтують педикюром у зимові місяці, адже нігті прихованні взуттям та шкарпетками. Але потепління дає чудову можливість записатися до майстра і підібрати для себе модний колір сезону, щоб похизуватися, коли прийде час взути босоніжки.

У цьому сезоні у моді будуть кольори, як дадуть змогу відчути весняний настрій і додати бадьорості вашому кроку. Про весняні тенденції та привабливі кольори, які вже у тренді, розповідає Брітні Токіо , відома нейл-майстриня, справжній митець, серед клієнтів якої Аріана Гранде та Кардашьян.

Пастельні кольори глазурі . Глянцевий педикюр тонких відтінків з райдужним блиском. Тенденцією весняного педикюру є пастельні кольори, особливо лавандовий і жовтий, які ідеально підходять для додавання м’якої нотки кольору без надмірності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Фіолетові тони для сміливих жінок. Лавандові відтінки, з переходами та переливами.Яскравий пігмент миттєво підвищує настрій.

Класичні білі нігті завжди будуть актуальними. Можна додати візерунок або блискучі наклейки, паєтки, блискітки та мерехтливий срібний блиск.

На фото модний педикюр
Фото: shoppingcenter
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про цікавий педикюр з блискітками . Цей універсальний варіант припаде до вибагливого смаку багатьом модницям.