Вишукано і зі смаком: ідеї манікюру на короткі нігті

Манікюр і педикюр
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Ідеї манікюру коротких нігтів
Манікюр на короткі нігті. Фото: twam

Який манікюр обрати на нігті короткої довжини

Не завжди довгі нігті можуть бути доречними. Багато робіт буває неможливо виконати, якщо манікюр заважає, особливо це відчувають мами з маленькими дітьми. Але короткі нігті можуть мати привабливий і стильний вигляд, головне зробити правильну форму та обрати модний колір сезону.

Ми пропонуємо вам добірку цікавих ідей для манікюру на короткі нігті. Такі варіанти підійдуть для квадратної, овальної та мигдалеподібної форми. А декорувати ви можете на свій смак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Обирайте нюдові, молочні світлі відтінки, а на 1-2 нігті зробіть візерунки, малюнки, наклейки чи стрази, щоб виділити та додати акценту.

Стильно та витончено дивиться чорний лак, або чорний світловідбивний гель-лак. Він підкреслює рішучість і смак своєї власниці. Його глибокий і насичений тон поєднується з будь-яким одягом і підкреслює яскравість інших відтінків, граючи на контрастах і надаючи вишуканості кожному образу.

Використання кількох кольорів для створення вишуканого манікюру не є новою традицією. Таке поєднання пасуватиме до будь-якого образу та у будь-який час. А ошатності можна додати непомітним стразиком чи наклейкою на одному нігті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також ми ж пам’ятаємо, що червоний манікюр ніколи не виходить з моди. Він просто любить грати з відтінками.