Купили не стійкі парфуми і тепер шкодуєте? Геніальний секрет, після якого аромат залишатиметься на шкірі весь день

Парфумерія
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Багато жінок обожнюють обгортати себе ароматом улюблених парфумів перед тим, як вийти з дому. Але іноді стається так, що чарівний запах не зберігається впродовж усього дня. Що ж робити в такій ситуації? Ми знаємо один секрет.

Купили не стійкі парфуми та думаєте, що викинули гроші на вітер? Не впадайте у відчай. Існує багато способів, які допоможуть аромату залишатися на шкірі цілий день. Ниже ми поділимось одним з таких секретів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для того, щоб ваш парфум тримався цілий день, вам знадобиться вазелін. Що з ним робити? Нанесіть тонкий шар вазеліну на ті області, де зазвичай ви наносите парфуми — зап'ястя та шия. А потім розпиліть свої духи на ті ж місця.

Вазелін здатний утримувати аромат і зберігати його впродовж тривалого часу. Тепер ви можете насолоджуватися ароматом улюблених парфумів весь день, не турбуючись про його швидке зникнення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше ми розповідали  як правильно носити парфуми , щоб не дратувати інших і не осоромитися. Парфумерний етикет — хоч і не сильно популярна, проте дуже важлива тема, з якою мають бути обізнані усі люди, що полюбляють парфуми. Щоб не стати тією людиною, від якої за кілометр чути важкі парфуми, пропонуємо вам дізнатися, як та куди правильно наносити аромат.