Вишукані парфуми у чорних флаконах: стильний та нестандартний подарунок

Парфумерія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Якщо ви плануєте обрати подарунок для стильної модниці у вигляді парфумів, зверніть увагу на вишукані флакони в чорному кольорі. Поєднання дизайну упаковки та аромату стане приємним сюрпризом. Раніше ми писали про парфуми для любительок гламуру , а тепер розкажемо, які варіанти підійдуть для жінок, котрі люблять класику.

До вашої увагу — парфуми та парфумована вода для жінок у чорних флаконах. Такі варіанти підійдуть і для щоденного користування, і для подорожей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Nasomatto “Black Afgano”

Цей парфумний екстракт стійкий на шкірі та підходить для використання під час подорожей. Перша нота — конопля, зелені ноти, друга нота — смола, деревні ноти, табак. Третя нота — ладан, агарове дерево.

Вишукані парфуми у чорних флаконах: стильний та нестандартний подарунок - фото №1

Jeanne Arthes “Lover in Dark”

Ця парфумована вода має квітково-фруктовий аромат. Вона бездоганно підходить для щоденного користування. Перша нота — троянда, лимон, чорна смородина, друга нота — жасмин, фрезія, конвалія. Третя нота — персик, бурштин, мускус.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Вишукані парфуми у чорних флаконах: стильний та нестандартний подарунок - фото №2

Mexx “Black Woman”

Парфумована вода для жінок унікальна своїми ароматними нотами півонії, смородини і фрезії. Перша нота — фрезія, нагідка, чорна смородина, півонія, друга нота — лотос, кедр, груша, лічі, абрикос. Третя нота — сандалове дерево, бурштин, ваніль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Вишукані парфуми у чорних флаконах: стильний та нестандартний подарунок - фото №3

Раніше ми писали про смачні аромати для дітей. До вашої уваги — парфуми для маленьких дівчат, які стануть сюрпризом з нагоди свята. Обирайте флакони з героями їхніх улюблених мультиків.

Фото: notino.ua