4 жіночих запахи, які здатні звести його з розуму - і ми зовсім не про парфуми

Парфумерія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Аромат, який ми чуємо у перші секунди - має надзвичайно сильне значення. Адже він проникає прямо у мозок і впливає на взаємодію з людьми, наше самопочуття і вибір супутника життя. Ідеального запаху , який подобається усім - не існує, адже для кожного він буде своїм особистим.

Чоловік, який унюхав свою жінку, намагатиметься всіма силами її втримати. Адже можна не бачити очима, не чути голосу і не мати змоги доторкнутися, а запах відчується завжди. Які жіночі запахи подобаються чоловікам, досліджуємо разом з rbc .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Аромат її парфумів

Улюблений аромат жінки є її візитівкою. За цим запахом, в уяві чоловіка жінка, яка подобається, буде оживати завжди. Неважливо, де саме він відчуватиме знайомий запах: в парфумерному магазині чи від людини, яка пройде поряд - асоціація буде поєднувати його лише з коханою людиною.

Запах чистоти після душу

Жіноче тіло, щойно з душу, приваблює чоловіка своєю чистотою, свіжістю і приємним ароматом.  Підсвідомо, чоловіки поєднують між собою чистоту і здоров'я. Чисте тіло зваблює і манить, особливо, якщо на шкірі ще залишаються крапельки води, тоді це спокуса - перед якою неможливо встояти.

Запах свіжої домашньої випічки

Кухня у будинку - це його серце. Тому коли звідти чується  запах випічки, чоловік неодмінно пов'язує це з сімейним теплом, затишною атмосферою і діалогом з коханою за чашкою чаю. А якщо від жінки чується такий аромат - то про неї хочеться піклуватися, захищати і ніжити, максимально оточувати увагою, як легкою хмаринкою, з усіх сторін.

Природний особистий запах жінки

Запах, який притаманний людині, може дати у 10 разів більше інформації про власника ніж слух і зір. Природній запах діє на підсвідомість на "хімічному" рівні, якщо люди сумісні за ароматом один одного, то здатні втрачати голову від кохання. Тому доведено, що ніякі, навіть найрозкішніші, парфуми не можуть зрівнятися з чарівним запахом тіла притаманним коханій людині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Аромат, яким пахне жінка, для чоловіка володіє величезною силою, яка може пробудити спогади, навіяти приємні асоціації і відкрити глибини почуттів.А чи знаєте ви, у які місця на тілі потрібно наносити парфуми , щоб запах тримався довго і швидко не вивітрювався.