Запах свята! ТОП-5 парфумів для новорічного настрою

Парфумерія
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ми вже розповідали про те, як обрати аромат для холодної пори року, а в цьому матеріалі поділимося з вами найкращими новорічними парфумами. Ці запахи точно подарують вам святковий настрій!

Новий рік на підході, а отже — пора готуватися до цього важливого та такого популярного свята. Окрім, стильного вбрання та вишуканого макіяжу , варто звернути увагу і на аромати. Як відомо, духи можуть вдало доповнити наш образ та створити відповідний настрій. Тож радимо вам познайомитися з добіркою новорічних парфумів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Orange Bitters від Jo Malone

Гірка цедра апельсина виграє над солодкістю і свіжістю мандарина. Димний, солодкий аромат чорносливу нагадує про різдвяний пиріг та залишає на шкірі сандалово-амбровий відтінок. Orange Bitters від Jo Malone — ідеальний вибір для святкування Нового року.

Запах свята! ТОП-5 парфумів для новорічного настрою - фото №1

Baptême du Feu від Serge Lutens

Спокусливий Bapteme du Feu випромінює аромат апельсинів та імбирних пряників. Ці парфуми можна обрати для новорічної ночі, а можна носити напередодні свята, щоб створювати затишний та казковий настрій.

Запах свята! ТОП-5 парфумів для новорічного настрою - фото №2

Elixir Des Merveilles від Hermès

Ці парфуми просто створені для новорічних свят. Elixir Des Merveilles наповнюють простір солодкістю мандаринів, свіжістю хвої та терпкістю смоли. Гіркувата апельсинова шкірка, кедрові горіхи, карамель і ваніль створюють різдвяний шедевр.

Запах свята! ТОП-5 парфумів для новорічного настрою - фото №3

Eau D'Hadrien від Annick Goutal

Якби цитрусова іскра отримала втілення, то це був би саме цей аромат. Грейпфрутова гіркота, лимонна цедра, терпкий аромат цитрусів та кипарисова зелень. Ідеально поєднується з келихом ігристого вина!

Запах свята! ТОП-5 парфумів для новорічного настрою - фото №4

Noël Au Balcon від Etat Libre D'orange

Назва цього парфуму перекладається як "Різдво на балконі". Цей аромат розповідає історію дівчини, що вірить в Санту, обожнює солодощі та мандарини.

Запах свята! ТОП-5 парфумів для новорічного настрою - фото №5
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про  5 українських ароматів , якими варто поповнити свою колекцію. Українські бренди за останній рік створили чимало парфумерних шедеврів, які не тільки зводять з розуму своїм прекрасним ароматом, а й нагадують нам про важливі події.