5 чудових варіантів новорічного макіяжу: Дракончик буде у захваті! (ФОТО)

Макіяж
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Новорічна ніч сповнена загадки і приємних сюрпризів. Яскрава ялинка, гірлянди і чудовий настрій. Потрібно добре підготуватися і поміркувати над створенням особливого образу і дивовижного макіяжу.

Можна дозволити собі поекспериментувати і вразити усіх чимось особливим. Наважитися на такі варіанти, які у буденному житті ніколи не використовували. Розсип блискіток, ультрастрілки чи веселковий макіяж, все на ваш вибір і фантазію. Для виняткових макіяжів свої ідеї, пропонує vivatop.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Дуже гарно виглядає, якщо підібрати колір макіяжу в одному відтінку. Помада, блиск, тіні в одному кольорі матиме привабливий і цікавий вигляд. Непомітною ви точно не залишитеся. Більш класичний монохромний варіант у бежевому та рожевому кольорах, але можна спробувати, щось яскравіше. Гарно дивляться лавандовий, голубий та червоний. Щоб мати ефектний вигляд спробуйте підібрати макіяж під колір вашої сукні.

5 чудових варіантів новорічного макіяжу: Дракончик буде у захваті! (ФОТО) - фото №1
5 чудових варіантів новорічного макіяжу: Дракончик буде у захваті! (ФОТО) - фото №2

У цьому році надзвичайно модно робити акцент на неонових відтінках. Це привертає увагу і підсилює атмосферу свята. Цілком достатньо привернути увагу до очей, намалювавши неоновим олівцем чи тінями у куточках, чи зробивши стрілку на нижній повіці.

5 чудових варіантів новорічного макіяжу: Дракончик буде у захваті! (ФОТО) - фото №3
5 чудових варіантів новорічного макіяжу: Дракончик буде у захваті! (ФОТО) - фото №4

Різноколірний веселковий макіяж цілком доречний у новорічну ніч. Експериментуйте не лише з очима, а й з губами також. У такому образі справите ефект людини-метелика.

5 чудових варіантів новорічного макіяжу: Дракончик буде у захваті! (ФОТО) - фото №5
5 чудових варіантів новорічного макіяжу: Дракончик буде у захваті! (ФОТО) - фото №6

Оригінальні малюнки у кутиках очей чи на верхній повіці - це буде незабутньо і неперевершено. Новорічні кульки, сніжинки, навіть цілі картини можна намалювати на невеликій площі.

5 чудових варіантів новорічного макіяжу: Дракончик буде у захваті! (ФОТО) - фото №7
5 чудових варіантів новорічного макіяжу: Дракончик буде у захваті! (ФОТО) - фото №8

Можна придумати образ з ефектом "лялькових" очей. Застосуйте у своєму образі кольорову туш: зелена, синя, фіолетова, рожева, будь-який варіант, що вам до вподоби.

5 чудових варіантів новорічного макіяжу: Дракончик буде у захваті! (ФОТО) - фото №9
5 чудових варіантів новорічного макіяжу: Дракончик буде у захваті! (ФОТО) - фото №10
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щоб нічого не зіпсувало вам свято потурбуйтеся про підбір образу на Новий рік заздалегідь. Ви можете за кілька днів спробувати нанести макіяж, зробити виразні губи, одягнути одяг, який ви плануєте на вечірку і подивитися, як це виглядатиме. Можна навіть сфотографуватися у такому образі.

Фото: Pinterest