5 чудових варіантів новорічного макіяжу: Дракончик буде у захваті! (ФОТО)

Макіяж
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Новорічна ніч сповнена загадки і приємних сюрпризів. Яскрава ялинка, гірлянди і чудовий настрій. Потрібно добре підготуватися і поміркувати над створенням особливого образу і дивовижного макіяжу.

Можна дозволити собі поекспериментувати і вразити усіх чимось особливим. Наважитися на такі варіанти, які у буденному житті ніколи не використовували. Розсип блискіток, ультрастрілки чи веселковий макіяж, все на ваш вибір і фантазію. Для виняткових макіяжів свої ідеї, пропонує vivatop.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дуже гарно виглядає, якщо підібрати колір макіяжу в одному відтінку. Помада, блиск, тіні в одному кольорі матиме привабливий і цікавий вигляд. Непомітною ви точно не залишитеся. Більш класичний монохромний варіант у бежевому та рожевому кольорах, але можна спробувати, щось яскравіше. Гарно дивляться лавандовий, голубий та червоний. Щоб мати ефектний вигляд спробуйте підібрати макіяж під колір вашої сукні.

5 чудових варіантів новорічного макіяжу: Дракончик буде у захваті! (ФОТО) - фото №1
5 чудових варіантів новорічного макіяжу: Дракончик буде у захваті! (ФОТО) - фото №2

У цьому році надзвичайно модно робити акцент на неонових відтінках. Це привертає увагу і підсилює атмосферу свята. Цілком достатньо привернути увагу до очей, намалювавши неоновим олівцем чи тінями у куточках, чи зробивши стрілку на нижній повіці.

5 чудових варіантів новорічного макіяжу: Дракончик буде у захваті! (ФОТО) - фото №3
5 чудових варіантів новорічного макіяжу: Дракончик буде у захваті! (ФОТО) - фото №4

Різноколірний веселковий макіяж цілком доречний у новорічну ніч. Експериментуйте не лише з очима, а й з губами також. У такому образі справите ефект людини-метелика.

5 чудових варіантів новорічного макіяжу: Дракончик буде у захваті! (ФОТО) - фото №5
5 чудових варіантів новорічного макіяжу: Дракончик буде у захваті! (ФОТО) - фото №6

Оригінальні малюнки у кутиках очей чи на верхній повіці - це буде незабутньо і неперевершено. Новорічні кульки, сніжинки, навіть цілі картини можна намалювати на невеликій площі.

5 чудових варіантів новорічного макіяжу: Дракончик буде у захваті! (ФОТО) - фото №7
5 чудових варіантів новорічного макіяжу: Дракончик буде у захваті! (ФОТО) - фото №8

Можна придумати образ з ефектом "лялькових" очей. Застосуйте у своєму образі кольорову туш: зелена, синя, фіолетова, рожева, будь-який варіант, що вам до вподоби.

5 чудових варіантів новорічного макіяжу: Дракончик буде у захваті! (ФОТО) - фото №9
5 чудових варіантів новорічного макіяжу: Дракончик буде у захваті! (ФОТО) - фото №10
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щоб нічого не зіпсувало вам свято потурбуйтеся про підбір образу на Новий рік заздалегідь. Ви можете за кілька днів спробувати нанести макіяж, зробити виразні губи , одягнути одяг, який ви плануєте на вечірку і подивитися, як це виглядатиме. Можна навіть сфотографуватися у такому образі.

Фото: Pinterest