Створи казковий настрій: ці парфуми стануть найкращим презентом на Миколая 2023

Парфумерія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Якщо ви досі не визначилися, що подарувати на День святого Миколая, зверніть увагу на парфуми-унісекс. Вони підходять для будь-якої статі та будь-якого віку. Раніше ми писали про найкращі парфуми на зиму, а тепер розкажемо, що купити на 6 грудня.

Універсальні, ароматні та стильні — саме такі парфуми стануть бездоганним подарунком під подушку. Цей варіанти підходить як для жінок, так і для чоловіків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Zimaya “Luxor”

Цей аромат підходить для кожного, підкреслюючи шарм та вишуканість особистості. Перша нота — троянда, пачулі, бурштин. Друга нота — мускус, бергамот, цвіт мандаринки. Третя нота — амбра, мускус, троянда.

Створи казковий настрій: ці парфуми стануть найкращим презентом на Миколая 2023 - фото №1
notino.ua

Lattafa “Badee Al Oud Oud For Glory”

Цей аромат — один із найкращих супутників на будь-яку подію як для жінки, так і для чоловіка. Поєднання свіжого бергамоті із кислим ароматом чорної смородини виділить вас серед натовпу.

Перша нота — шафран, мускатний горіх. Друга нота — дим з агарового дерева, пачулі. Третя нота — дим з агарового дерева, пачулі, мускус.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Створи казковий настрій: ці парфуми стануть найкращим презентом на Миколая 2023 - фото №2
notino.ua

Zimaya “Grandeur”

Оригінальний аромат буде пасувати жінкам і чоловікам різної вікової категорії. Перша нота — ваніль, троянда, сіль. Друга нота — озон, бурштин, троянда. Третя нота — праліне, пачулі, ваніль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Створи казковий настрій: ці парфуми стануть найкращим презентом на Миколая 2023 - фото №3
notino.ua

Раніше ми писали про дитячі парфуми. Для вас — ідеї гарного подарунку для маленької принцеси. Обирайте флакон смачного аромату із улюбленим мультиком вашої дитини.

Головне фото: Pinterest