Створять атмосферу казки! Які парфуми обрати для святкування Нового року 2024?

Парфумерія
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Аромат цукерок, свіжих цитрусових фруктів і ялинки створюють неповторну новорічну атмосферу. Не вистачає в цій всій картині лише ідеального парфуму, з яким святкування Нового року перетвориться в справжню казку.

Ми вже починаємо відраховувати дні та відчувати запах новорічного свята. Ідеальна підготовка до Нового року полягає у деталях, а однією з них є вибір новорічного парфуму. Яки ми знаємо, аромат може підняти настрій, тож правильно обраний парфум на новорічну ніч подарує неймовірні емоції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Jo Malone Lime Basil & Mandarin

Jo Malone Lime Basil & Mandarin — це виразний аромат від відомого бренду, який вперше з'явився у 1991 році й досі залишається актуальним. Цей класичний, свіжий та пікантний аромат ідеально підходить як для чоловіків, так і для жінок. Його верхні ноти включають лайм та мандарин, серце наповнене базиліком і чебрецем, а завершують композицію деревні пачулі та ветівер. Ці інгредієнти створюють унікальний та універсальний аромат, ідеальний для новорічної ночі.

Створять атмосферу казки! Які парфуми обрати для святкування Нового року 2024? - фото №1

Chanel Chance Eau Tendre Perfume

Це яскрава суміш інгредієнтів, яка утворює стійкий жіночий аромат. З цитрусових, фруктових та квіткових акордів утворюється чарівний відтінок, що вдало підходить для святкування Нового року.

Створять атмосферу казки! Які парфуми обрати для святкування Нового року 2024? - фото №2

Mancera Roses Vanille

Mancera Roses Vanille — це складний східний аромат, який зачаровує своєю витонченістю з верхніх нот рожевого перцю та оманського ладану до серцевих нот жасмину, троянди та фіалки. Цей розкішний аромат ідеально підходить для особливих подій, таких як Новий рік.

Створять атмосферу казки! Які парфуми обрати для святкування Нового року 2024? - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть  ТОП-4 варіанти аромату  для холодної пори. Ці парфуми точно піднімуть вам настрій!