Люди не зможуть вас забути! 3 найкращі шлейфові аромати

Парфумерія
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Шлейф — це найтаємничіша і найбажаніша властивість парфуму. Ми вже розповідали вам, як зробити так, щоб навіть не стійкий аромат залишався на шкірі весь день. А в цьому матеріалі поділимося трьома ароматами з неймовірним шлейфом.

Шлейф в науці називають дифузністю — здатністю молекул триматися в повітрі, зберігаючи свої властивості. Поширюючи ароматні частинки рухом, ми створюємо шлейф, який залишається в повітрі, навіть коли ми вже покидаємо кімнату.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На порталі ukr.media пишуть , що шлейф не обов'язково має бути пов'язаний зі стійкістю. Навіть найстійкіший аромат може не залишати ніякого шлейфу, а нестійкий буде "літати" в повітрі ще дуже довгий час.

Estée Lauder, Youth-Dew

Youth-Dew унікальний за всіма параметрами. Аромат містить ноти бергамота, троянди, іланг-ілангу, прянощів, амбри та ладану. Його шлейф такий довгий і щільний, що він здається магічним. Це вже предмет мистецтва, яке можна купити навіть для колекції.

Люди не зможуть вас забути! 3 найкращі шлейфові аромати - фото №1

Guerlain, Champs Elysees Eau de Parfum

Champs Elysees — аромат з 90-х, що не втрачає актуальності. Його шлейф ніжний і прекрасний, ненав'язливий, а аромат свіжий і весняний. Це дуже жіночний і чарівний аромат.

Люди не зможуть вас забути! 3 найкращі шлейфові аромати - фото №2

Jo Malone London, Pomegranate Noir

Pomegranate Noir — аромат з кислинкою, багатий іскристим букетом фруктів і прянощів. Його шлейф, хоч і не дуже щільний, але гідний, та ідеально пасує тим, хто любить легкі композиції.

Люди не зможуть вас забути! 3 найкращі шлейфові аромати - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, як відрізнити якісний парфум від гарної підробки за 10 секунд. Цей лайфхак  збереже ваші гроші.