Додай собі полунички: 3 кращих парфуми з ароматом літніх ягід

Парфумерія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Кращі літні парфуми з полуницею
Парфуми з полуницею. Фото: perfumenetwork.

Влітку хочеться побалувати себе смачними ароматами з ягідними нотами

Смачна ароматна полуниця пасує не лише до вишуканих десертів та напоїв. Досить цікаво та незвично вона грає у парфумованих композиціях, які обирають жінки цього літа.

Це справжня естетична насолода з присмаком романтики, яка нагадує про теплий день і прогулянки на свіжому повітрі. Ми розповімо вам про 3 чудові парфуми з ароматом полуниці, які здатні закохати у себе з першого пшику.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Phlur Strawberry Letter

Це аромат, який вміє грати зі спогадами. Спочатку він нагадує про ванну з полуничною піною, а далі розкривається ефектним вибухом полуниці. Це нагадує цукерку, яка має всередині кислицю. Ефектний, красивий та трохи звабливий аромат, який посмакує і вдень, і на вечірньому рандеву.

Burberry Her Elixir

Зухвалий, нахабний, смачний та грайливий аромат, який хочеться одягти на себе, як привабливу сукню. М’яка ніжність молочного коктейлю з кокетливістю сандалу і сексуальністю амбри.

YSL Mon Paris

Елегантна стишена краса, яка нагадує про полуницю у саду. Її хочеться рвати прямо з грядки і насолоджуватися кожною ягідкою. Поєднання малини, груші, півонії, жасмину, мускусу, пачулі та кедру відкривають свіжість, невинність та молодість, яка підсилюється солодкістю та деревною основою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали , як правильно наносити парфуми влітку . Адже від цього залежить стійкість аромату.