ТОП-10 найстійкіших жіночих парфумів: ці аромати будуть з вами весь день

Парфумерія
Тетяна Мальцева

Тетяна Мальцева

Фріланс-редакторка

Стійкі жіночі парфуми: який аромат обрати, щоб тримався весь день
Найстійкіші жіночі парфуми: ТОП-10. Фото: pexels.com

Не всі парфуми відрізняються стійкістю. Ось добірка з 10 хітів, які точно триматимуться на шкірі весь день

Хороші парфуми коштують недешево, це всім відомо. Тому купувати аромат за великі гроші, а потім щогодини оновлювати запах на тілі, бо він виявився нестійким, якось прикро, погодьтеся? Усе залежить, звісно, від якості та оригінальності парфумів, від пакування, від того, як і де їх зберігають, і від багатьох інших чинників. Як зберегти аромат на собі на весь день, ми вже розповідали. Тепер поділимося списком найкрутіших жіночих ароматів, з якими про цей лайфхак знати не обов’язково 😅

Пам’ятайте, що сам аромат — ті ноти, з яких складена композиція, можуть бути більш або менш стійкими. Пропонуємо вам добірку від ukr.media з десяти найстійкіших парфумів на думку покупців. При цьому всі аромати дуже різні, і ви обов'язково оберете такий, який сподобається саме вам. І його не потрібно буде оновлювати щогодини!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

«L'Imperatrice 3» від Dolce & Gabbana

Один з найулюбленіших і найпопулярніших ароматів у жінок. Він чудово підходить для літа, оскільки свіжий і не важкий. Основні ноти – фруктові: кисла чорна смородина, ківі, ревінь. Солодкості додає кавун і квіти цикламена. Але запах зовсім не легковажний, а досить серйозний завдяки гіркому грейпфруту, лимонному дереву, мускусу і сандалу, що завершують композицію.

«Bright Crystal» від Versace

«Яскравий кристал» від бренду Versace – дійсно іскристий, грайливий, такий, що запам'ятовується. А також він довго тримається на шкірі протягом дня. Класичний солодкуватий квітково-фруктовий аромат розкривається цитрусовими нотками плоду юдзу (гібрид мандарина та ічанського лимона) і граната. Квіти додають вишуканості – півонія, магнолія та лотос. А «приземляє» запах мускус, червоне дерево і бурштин.

«The Only One» від Dolce & Gabbana

Кава і фіалки: перед очима затишний столик у кафе, ароматний кавовий напій і букет яскравих фіалок у вазочці. Але виявляється поєднання кави і фіалок може бути не тільки таким, а ще й в ароматах – «звучить» дуже цікаво. Ці базові ноти в парфумах «The Only One» від Dolce & Gabbana доповнюються свіжим бергамотом, а теплоти і розкоші додають ваніль і пачулі.

«Bloom» від Gucci

Парфуми мають різну концентрацію. У випадку з «Bloom» від Gucci обирайте концентрацію Eau De Parfum – парфумована вода. Вони будуть найбільш стійкими на тілі, але ненав'язливими для оточення. Квітковий аромат містить ноти жасмину, жимолості та туберози. Аромат ідеальний для дівчат і жінок будь-якого віку, для дня і вечора, для будь-якої пори року – він перебуває ніби поза часом.

«Black Orchid» від Tom Ford

А ось цей запах більше підійде для вечірнього нанесення, для вечерь і урочистих подій. Він солодкий, терпкий, голосно заявляє про себе навіть при нанесенні всього маленької крапельки на шкіру. Кисла чорна смородина і бергамот роблять його легшим, але пряний трюфель, іланг-іланг і мускус переважають. Дуже сексуальний і чуттєвий, а ще дуже економний завдяки своїй стійкості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

«La Vie Est Belle» від Lancome

Цей парфум став справжньою класикою, він є в косметичці у багатьох жінок. Аромат квітковий, але не надто легкий, а більш теплий, «серйозний». З квітів тут явно чуються ніжний ірис і пікантні квіти апельсина. Запах доповнює солодка ваніль і терпкі ноти пачулі – саме завдяки їм парфум стійкий, його теж потрібно наносити зовсім небагато.

«Chloe» від Chloe

Ці парфуми випущені в найрізноманітніших версіях, з акцентами на ноти троянди або фруктів, наприклад. Але ми радимо звернути увагу саме на перший випуск, класичний варіант, який і буде найбільш стійким. Це втілення французької елегантності та невимушеності. «Chloe» підійдуть і молодим дівчатам, і зрілим дамам. Вони розкриваються ароматом жасмину і жимолості, бузку і квітів апельсина, а доповнює композицію запах пікантного кокоса.

«Black Opium» від Yves Saint Laurent

Один з найсексуальніших і найпривабливіших вечірніх ароматів, який дійсно може звести чоловіків з розуму. А ще він дуже стійкий завдяки своїй концентрації безлічі нот, що переплітаються між собою. Композиція включає фрукти, квіти, прянощі... Стигла слива з персиком і цитрусовими, кава з ваніллю, коріандр з перцем вдало доповнюються ніжним жасмином, гвоздикою, конвалією і трояндою. І, звісно ж, тут є благородний сандал, амбра, кориця і пачулі.

«Beautiful» від Estee Lauder

Знаєте, коли був випущений цей аромат? Ще в далекому 1985 році! Але, повірте, він зовсім не «бабусин» – такі унікальні композиції не застарівають. Парфуми «Beautiful» від Estee Lauder актуальні та шановані й сьогодні. Їх варто спробувати, вони дуже популярні і подобаються багатьом. Це чистий квітковий аромат: троянда і лілія, жасмин і чорнобривці, квіти апельсина та іланг-іланг. Досить нанести всього краплю парфумів на шкіру, щоб огорнути себе квітковими запахами на весь день.

«Angel Muse» від Thierry Mugler

Оригінальні парфуми від Thierry Mugler називаються просто «Angel». А ось «Angel Muse», випущені 2016 року, – це доповнення до них, нова, ніжніша і чарівніша версія. Вони повітряні і водночас стійкі завдяки землистим нотам. Розкривається композиція запахом рожевого перцю і грейпфрута, продовжується лісовим горіхом і какао, а завершується базовими нотами пачулі. Добре підходять і для денного, і для вечірнього нанесення, а найкраще їх використовувати восени і зимою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ну що, ви вже обрали для себе аромат, який хочете спробувати? 😉 Повірте, будь-який із тих, про які ми написали, буде дійсно стійким. Пробуйте та експериментуйте!