Пальто, яке не захочеться знімати: надихаємося образами королеви Летиції (ФОТО)

Ікони стилю
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Наразі королева Летиція перебуває з офіційним візитом у Данії. З собою Її Величність привезла чималенький гардероб, який демонструє під час різних заходів. Пропонуємо поглянути на пальто, які вона обрала для цієї поїздки - це моделі у трендових кольорах, які точно варто взяти собі на замітку.

Невдало підібраний верхній одяг може зіпсувати весь образ. Тож пропонуємо надихнутися останніми виходами в пальто королеви Летиції. Її Величність завжди демонструє чудовий смак і цілком заслуговує бути прикладом для наслідування.

Світле пальто від & Other Stories

Це шерстяне пальто вартістю 199 євро (приблизно 8 тисяч грн) королева поєднала з бордовими туфлями від Magrit та клатчем в тон. Образ вийшов дуже розкішним!

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пальто у кольорі кемел від Carolina Herrera

Ще один вихід королеви Летиції був у двобортному шерстяному пальті прямого крою. Вона доповнила свій образ сумкою з квітковим принтом від Furla за 395 євро (приблизно 15200 тисяч грн) та замшевими туфлями за 145 євро (приблизно 5600 тисяч грн).

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Рожеве пальто від Carolina Herrera

До складу цього оверсайз пальто входить вовна, кашемір та фетр. Її Величність поєднала його з бежевим клатчем з капсульної колекції Narciso Rodriguez for Zara, а також нюдовими туфлями від Prada.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що королева Летиція  похизувалась новою зачіскою  на концерті. Вона мала розкішний вигляд!

Фото: Getty Images