Виглядайте, як знаменитість: 3 приклади, як носити пальто восени 2023 (ФОТО)

Ікони стилю
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

На вулиці вже похолоднішало, а тому можна діставати з шафи улюблене пальто. Як утеплитися зі смаком , щоб ваш образ був і стильним, і практичним водночас - показуємо на прикладі знаменитостей.

Якщо ви не впевнені у своєму відчутті моди, тоді беріть за приклад вбрання відомих та знаменитих. Нижче пропонуємо 3 сучасні образи, які ви легко зможете повторити.

Кежуал образ Дженніфер Лоуренс

Для своєї прогулянки вулицями Нью-Йорка вона обрала довге чорне пальто від Row Fleur, чорні штані та червоне худі. На ноги вона одягнула кросівки від Adidas, а на очі - окуляри від сонця.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Затишний лук Джорджі Мелоні

Італійська прем'єр-міністрка вбралася у довге світле пальто-халат. Воно мало в'язані рукави, великі кишені та пояс в тон, який вона зав’язала на талії. Доповнювали аутфіт штани-кльош та темно-сірі туфлі.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Стильний вихід Блейк Лайвлі

Акторка прогулялась містом, вбравшись у затишне пальто, худі, широкі джинси та коричневі черевики. Також вона одягнула окуляри та синю кросбоді-сумку від Chanel.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми показували верхній гардероб іспанської королеви Летиції. Ви здивуєтесь, та всі ці пальта вона вигуляла лише за перші дні свого офіційного візиту до Данії.

Фото: freepik.com