Марго Роббі “засвітилася” у шкіряній сукні від українського бренду за майже 15 тисяч гривень (ФОТО)

Ікони стилю
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Акторка Марго Роббі нерідко з’являється на публіці в одязі від українських брендів та дизайнерів. В якому вбранні її нещодавно помітили - розповідаємо у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

Зірка фільму “Барбі” Марго Роббі часто демонструє елегантні образи. Серед них зустрічаються сукні, костюми й навіть піжами, що мають “українське коріння”. Про це пише РБК-Україна.

Так, нещодавно знаменитість помітили у сукні-бандо CHOCO KILLA шоколадного кольору від Cultnaked. Вбрання вартістю майже 15 тисяч гривень виконане з веганської шкіри та має спокусливий розріз позаду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Скріншот: cultnaked.com
Скріншот: cultnaked.com

Сукня вдало підкреслює струнку фігуру акторки та привертає увагу до зони декольте. Доповнювали образ Марго окуляри від сонця коричневого кольору з чорною широкою оправою, а також масивні каблучки. Своє волосся зірка залишила розпущеним.

Фото: @cultnaked
Фото: @cultnaked
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про одяг від українського бренду, який “засвітився” і в самому фільмі “Барбі”. Це була культова піжама Party Pajama від Sleeper. Крім Марго Роббі, у такому наряді вже були помічені Кейт Мосс, С’юкі Вотергаус, Алекса Чанг, Кендалл Дженнер, Ліна Данем, Кортні Кардаш’ян, Аня-Тейлор Джой, Періс Гілтон та інші музи бренду.

Фото: Getty Images