Увійшла в історію: Марго Роббі стала найгарячішою жінкою 2023 року за версією журналу MAXIM

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Журнал MAXIM склав рейтинг "100 найгарячіших жінок 2023 року", який очолила голлівудська акторка Марго Роббі. Здобувши це звання Марго стала не тільки найгарячішою жінкою року, але й увійшла в історію. Деталі читайте в нашому матеріалі!

Марго Роббі стала найгарячішою жінкою 2023 року. Ця перемога робить Марго Роббі єдиною жінкою, яка очолила цей рейтинг два роки поспіль. Та й загалом вона вже вчетверте потрапляє в історії рейтингу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У Марго був чудовий рік, з виходом одного з найгучніших фільмів усіх часів — "Барбі", так що не дивно, що саме вона отримала корону,

— говорить головний редактор журналу MAXIM.

Увійшла в історію: Марго Роббі стала найгарячішою жінкою 2023 року за версією журналу MAXIM - фото №1

На другому місці рейтингу знаходиться футбольна сенсація Австралії — Сем Керр, а на третьому — співачка Дельта Гудрем. За словами головного редактора, у рейтинг увійшли представниці різних сфер, включаючи спортсменок, актрис, музиканток, політиків, телеведучих та моделей.

Нагадаємо, що Марго Роббі — відома акторка, яка отримала численні нагороди та номінації, включаючи два "Оскари", чотири "Золотих глобуси" та п'ять премій Британської кіноакадемії. У 2017 році її включили до списку "100 найвпливовіших людей" за версією журналу Time. А 2019 році вона стала однією з найоплачуваніших актрис у світі за версією журналу Forbes. Роббі прославилася своїми ролями у фільмах "Бойфренд з майбутнього", "Тарзан. Легенда", "Загін самогубців", "Тоня проти всіх", "Барбі", "Дві королеви".

Увійшла в історію: Марго Роббі стала найгарячішою жінкою 2023 року за версією журналу MAXIM - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, скільки грошей отримає Марго Роббі за фільм "Барбі". Нагадаємо, що вона не тільки зіграла в цій стрічці, а й продюсувала її.