Надто зваблива річ: що відомо про прозору сукню Кейт Міддлтон, через яку її колись помітив принц Вільям (ФОТО)

Ікони стилю
938
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ох, скільки ж цікавих історій та таємниць приховує британська королівська сім'я... Цього разу ми поговоримо про улюблену багатьма принцесу Кейт Міддлтон, яка вже довгий час вважається безумовною іконою стилю . Однак в її модній біографії знайдеться кілька скандальних моментів. Наприклад, історія про звабливу прозову сукню, через яку в Кетрін і закохався принц Вільям.

Ще до того, як Кейт стала принцесою Уельською, вона була просто Кейт Міддлтон — дівчиною з впливової британської родини та студенткою Сент-Ендрюського університету в Шотландії. У 2002 році, коли вона закінчувала перший курс, її запросили взяти участь у благодійному студентському показі мод "Dont Walk".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У той вечір 19-річна Кейт з'явилася на подіумі у кількох образах, серед яких були: яскравий светр, чорна футболка з джинсами, вечірня сукня кольору хакі, купальник і прозора сукня авторства Шарлотти Тодд. Останнє вбрання було без бретелей, виготовлене особисто Шарлоттою, яка на той момент навчалася текстилю у Брістолі.

Ця прозора та дуже смілива сукня була виготовлена з чорно-золотого трикотажу з бірюзово-синіми вставками, прикрашена атласною бірюзовою стрічкою з бантом. Доповнювали звабливий образ майбутньої принцеси чорні туфлі, об'ємні локони та вплетені в них стрічки. На той час вартість цієї сукні становила 58 доларів.

Того ж вечора на тому ж показі, 26 березня 2002 року, був і принц Вільям. Хлопець купив квиток на модне шоу майже за 300 доларів, щоб сидіти в першому ряду. За легендою, саме тоді принц звернув увагу на Кейт, хоча вони вже раніше були знайомі, адже мешкали в одному гуртожитку і періодично перетиналися. Кажуть, що коли Кейт вийшла на подіум у прозорій сукні, принц був зачарований і сказав другові: "Вау, а Кейт гаряча!" . Після показу Вільям підійшов до Кейт, вони поспілкувалися, і навіть, за словами деяких, принц намагався її поцілувати.

Надто зваблива річ: що відомо про прозору сукню Кейт Міддлтон, через яку на неї звернув увагу принц Вільям (ФОТО) - фото №1
Фото: Getty Images

Після цього інциденту прозора сукня набула популярності, а коли Вільям зробив Кейт пропозицію, це звабливе вбрання стало важливою частиною модної британської історії.

Кейт була в дуже сміливій сукні, в прозорій сукні, схожій на панчоху. Вільям сидів у першому ряду, і очі його були по 5 копійок,

розповів однокурсник пари Бен Дункан.

Після весілля Кейт та Вільяма дизайнерка Шарлотта вирішила продати сукню. Вона заявила, що таку цінну річ зберігати у своєму домі було дуже небезпечно через великий інтерес преси. Таким чином у 2011 році ця культова сукня Кейт була продана на аукціоні Керрі Тейлор. Очікувалося, що вбрання коштуватиме від 8 до 10 тисяч фунтів стерлінгів, однак під час аукціону сукню продали за колосальну суму — 78 тисяч фунтів. За тодішнім курсом це 125 тисяч доларів. Хто саме купив вбрання — невідомо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сьогодні уявити Кейт у цій сукні, звісно ж, неможливо, але вона з гумором ставиться до цієї історії. Навіть через рік після весілля принцеса публічно пожартувала про своє дефіле:

Сподіваюся, ви не брали участь у показі мод. Ніколи не знаєш, що тебе попросять одягнути.

Надто зваблива річ: що відомо про прозору сукню Кейт Міддлтон, через яку на неї звернув увагу принц Вільям (ФОТО) - фото №2
Фото: Getty Images

Ось така от цікава історія. До речі, раніше ми писали про ще одне відоме вбрання —  чарівну сукню принцеси Діани , в якій вона заснула на королівському заході. Дізнайтеся історію цього образу.

Головне фото: Getty Images