10 найрозкішніших образів за всю історію Каннського кінофестивалю: Ріанна, принцеса Діана та інші ікони моди (ФОТО)

Ікони стилю
3 234
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Белла Хадід в Каннах, фото
Фото: Getty Images

Погляньте на принцесу Діану в ніжно-блакитній сукні та Кемерон Діаз в прозорому вбранні

Каннський кінофестиваль у розпалі. Своїми стрункими ногами на червоному хіднику вже встигла блиснути українська зірка Джеррі Хейл, а Джуліанна Мур — осоромитись через пом’яту сукню . Якщо ви теж любите моду, кіно й красу, пропонуємо вам зануритись в минуле й насолодитись найкращими сукнями зірок за всю історію Каннського кінофестивалю!

Якщо ви чули, як люди скаржаться, що червоні доріжки втратили свій шарм, то, ймовірно, вони забувають про Канни — щорічний парад розкішних суконь та найгламурніша подія сезону. А ще тут завжди діють строгі правила: ніякої довжини міні, тільки високі підбори й тотальний "black tie" (вечірній дрес-код).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За довгу історію Каннського кінофестивалю чимало зірок порушували правила дрес-коду. А ще чимало ставали улюбленицями публіки завдяки своїм розкішним образам. Про них далі й поговоримо!

Шерон Стоун, 1995 рік

Попри строгі правила, Шерон Стоун ризикнула з'явитися на червоній доріжці Канн у відвертому образі. Її срібляста спідниця від Valentino показувала не тільки стрункі ніжки, а й розшитий бісером боді.

Шерон Стоун, фото
Фото: Getty Images

Пріянка Чопра, 2019 рік

Попелюшка ожила, коли Пріянка Чопра одягнула сукню від Georges Hobeika на Каннському кінофестивалі 2019 року. Від зачіски, зачесаної назад, до ідеальних діамантових прикрас — дівчина мала просто блискучий вигляд.

Пріянка Чопра, фото
Фото: Getty Images

Наталі Портман, 2023 рік

Наталі Портман теж увійшла в історію моди Канн у цій пелюстковій сукні Dior. Погодьтесь, цей образ виглядає неймовірно казково!

Наталі Портман, фото
Фото: Getty Images

Ріанна, 2017 рік

Ніхто не робить червоні доріжки такими крутими, як Ріанна. Навіть на Каннському кінофестивалі вона не приховала свій гарячий характер, поєднавши кремово-білу бальну сукню Dior з чорними окулярами.

Ріанна в Каннах, фото
Фото: Getty Images

Памела Андерсон, 1995 рік

Памела Андерсон стала справжньою іконою Канн у 1995 році, коли з’явилась на червоному хіднику в шкіряному корсеті та чорних штанах. Зухвало й дуже ефектно!

Памела Андерсон, фото
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кемерон Діаз, 2002 рік

Камерон Діаз на Каннському кінофестивалі у 2002 році сяяла в блискучій напівпрозорій сукні на одне плече від Versace. Сміливо!

Кемерон Діаз, фото
Фото: Getty Images

Принцеса Діана, 1987 рік

Поява принцеси Діани на Каннському кінофестивалі теж стала знаковою. Леді Ді одягла ніжно-блакитну сукню з драпіруванням від дизайнера Кетрін Вокер.

Принцеса Діана, фото
Фото: Getty Images

Белла Хадід, 2021 рік

У витонченій сукні від Schiaparelli Белла Хадід виглядала так, ніби дихала золотими легенями. Її образ комусь зовсім не припав до душі, а когось закохав, однак байдужих не було.

Белла Хадід, фото
Фото: Getty Images

Анджеліна Джолі, 2008 рік

Джолі одягла струмливу сукню від Max Azria під час вагітності двійнею. У такому витонченому образі зірка кіно виглядала неймовірно.

Анджеліна Джолі і Бред Пітт, фото
Фото: Getty Images

Дженніфер Лоренс, 2023 рік

Червона сукня для червоної доріжки — завжди ризиковий варіант, адже ви можете просто злитись з фоном. Однак Дженніфер Лоренс у кровавій сукні зі шлейфом від Dior стала зіркою Канн та увійшла в історію.

Дженніфер Лоренс, фото
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ймовірно, цьогоріч увійти в історію Канн має всі шанси Єва Лонгорія. Актриса виблискувала на Лазуровому узбережжі в 9 яскравих образах.