Від скромної Герміони до сміливої леді: найсміливіші образи Емми Вотсон за всю її кар'єру (ФОТО)

Ікони стилю
946
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Найкращі образи Емми Вотсон, фото
Стиль Емми Вотсон. Фото: Getty Images

Дивіться, як Емма Вотсон поєднує зухвалі образи з елегантністю

Стильна і витончена, Емма Вотсон відома своїм мінімалістичним підходом до моди. Вона переважно обирає класичні й перевірені часом образи, рідко піддаючись впливу гучних трендів. Проте в модній історії зірки "Гаррі Поттера" є місце і для незвичайних, а часом навіть доволі сміливих нарядів.

Виходи актриси на червоні килимові доріжки вже давно перестали обмежуватися лише скромними сукнями, з якими так часто асоціюється Емма, або ж її героїня Герміона. Можливо, саме тому кожен її зухвалий образ викликає такий резонанс!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На церемонії BAFTA 2022 Емма з'явилася в сукні від Oscar de la Renta з пишною спідницею та глибоким декольте. Верх з оксамиту красиво оголював спину — неочікуваний вибір для скромниці Герміони, чи не так?

Емма Вотсон на BAFTA 2022, фото
Від скромниці до ікони сміливого стилю. Фото: Getty Images

У 2021 на премії Earthshot Prize актриса теж здивувала образом: широкі штани доповнював об’ємний білий топ із відкритою спиною. А на ногах були масивні черевики, що додавали стилю зухвалості — це вже справжня Емма!

На BAFTA 2018 Емма обрала класичне поєднання: темний низ і світлий верх. Укорочений піджак із запахом, який відкривав зону декольте та шию, доповнював образ із мінімалістичним намистом. Виглядає образ стримано, але декольте тут доволі сміливе!

Емма Вотсон на BAFTA 2028, фото
Коли скромність поступається зухвалості. Фото: Getty Images

Ще один незвичайний образ Вотсон ми побачили на вечірці перед BAFTA 2022: коротка сукня з сітчастим ліфом від Nensi Dojaka була прикрита подовженим жакетом, але увагу привертали смугасті ботфорти з колекції Jimmy Choo і Mugler. Хто б міг подумати, що такий зухвалий лук так пасуватиме Еммі?

Емма Вотсон на BAFTA 2022, фото
Класика і провокація в одному образі. Фото: Getty Images

На церемонії GQ у 2013 актриса з'явилася у своїх улюблених темних штанах і топі молочного кольору з об'ємними рукавами-ліхтариками, який оголював живіт — рідкісний для неї вибір.

Емма Вотсон на церемонії GQ 2013, фото
Найсміливіші виходи Емми Вотсон, що підкорили червоні доріжки. Фото: Getty Images

На прем'єрі "Красуні та чудовиська" Емма вибрала комбінезон, який за стилем нагадував вбрання феї Дінь-Дінь. Це одне з найсміливіших декольте, яке ми бачили на ній!

Емма Вотсон на прем’єрі Красуні та чудовиська, фото
Емма Вотсон і її неочікувані fashion-експерименти. Фото: Getty Images

А що можна сказати про неймовірно відвертий образ Емми Вотсон на Met Gala у 2013 році? Це дуже звабливе вбрання, яке неймовірно вдало підкреслило струнке тіло актриси.

Емма Вотсон Met Gala 2013, фото
Найзухваліші образи Емми Вотсон. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, радимо вам дізнатись цікаві факти про Емму Вотсон. Вона потрапила в Книгу рекордів Гіннеса та не могла міняти зачіску 12 років!