Не все так просто! Jerry Heil розповіла про таємний сенс свого розкішного вбрання на Каннському кінофестивалі (ФОТО)

Новини моди
1 486
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Джеррі Хейл, фото
Фото: instagram.com/thejerryheil/

Виявляється, в образ співачки був закладений важливий зміст

Співачка Jerry Heil не так давно з'явилася на червоній доріжці у Каннах у вельми розкішному вбранні. Лиш зараз зірка розповіла, який таємний сенс приховував її образ.

Відома українська співачка Jerry Heil у травні відвідала міжнародний кінофестиваль у Каннах, де позувала у витонченому та водночас войовничому образі. За словами артистки, її вбрання було наповнене глибоким сенсом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Одяг для співачки був створений українськими брендами — дизайнером Лаша Мдінарадзе та маркою Sfurato. Виявляється, що на Євробаченні, що в Каннах Jerry Heilпрагнула привернути увагу до сильних та незламних українських жінок.

Джеррі Хейл на Каннському кінофестивалі 2024, фото
Фото: instagram.com/thejerryheil/
Джеррі Хейл в Каннах, фото
Фото: instagram.com/thejerryheil/
Ми наповнюємо це сенсом стійкості. Українські жінки – це жінки, на плечі яких лягло стільки відповідальності, стільки роботи. Це сьогоднішнє обличчя звитяги українського народу. Ми це так транслювали, і багато хто це зчитував,
— розповіла зірка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Jerry Heil поділилася цікавими спостереженнями , як до української музики ставляться за кордоном. Артистка явно націлена й далі просувати українську творчість на міжнародній арені та нагадувати світові про війну в нашій країні.