Порада від Джорджіо Армані: як жінкам виглядати молодшими

Практичні поради
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Джорджіо Армані - всесвітньовідомий дизайнер, про якого точно чула кожна жінка. Одяг, який він створює, є символом успіху, як і аромати його парфумів. Зовсім нещодавно він, до речі, показав свою нову колекцію на Венеціанському кінофестивалі.

Він став втіленням унікального та вишуканого міланського стилю, хоча ніколи цього не планував. І саме завдяки його успіху та багатьом рокам досвіду, Армані може з легкістю роздавати поради, до яких варто прислухатись. Однією з найбільш корисних HOCHU.ua сьогодні поділиться з вами!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Секрет вічної молодості від Джорджіо Армані: як жінкам виглядати молодшими за свій вік

Що взагалі являє собою молодість жінки: відображення у дзеркалі, вік у паспорті чи стан душі? Більшість із вас погодиться, що жінка виглядає молодою, коли її очі блищать від щастя! А щоб почуватися щасливою, треба бути впевненою, в тому числі й у своєму вигляді.

Джорджо Армані переконаний, що жінка може залишатися привабливою, чарівною і неповторною, незалежно від віку. Правильно підібраний одяг, правильних кольорів, який добре сидить - запорука успіху будь-якої молодої пані. А щоб цю молодість зберегти, потрібно зупинитися всього на двох основних кольорах, радить дизайнер.

На його думку, чорний і темно-синій колір найбільш вдало підкреслюють фігуру і роблять її візуально більш стрункою. Можна сміливо експериментувати з тканинами і кроєм, довжиною одягу, взуттям, аксесуарами й навіть макіяжем, однак, починаючи з певного віку, варто притримуватися у своєму образі саме цих двох кольорів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Загадка присутня у кожній жінці. Створюйте свій неповторний образ і дозвольте собі бути непередбачуваною. Та остерігайтеся речей, які стали неактуальними і можуть додати віку , щоб усі ваші зусилля не виявилися марними!