Обираємо наймодніші кофти для зими 2024 (ФОТО)

Практичні поради
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Аби в морозну пору не було так холодно, на блузку чи водолазку модниці одягають кардигани. Раніше ми писали, що робити, аби светр не був колючим, а тепер розкажемо, які кардигани будуть наймодніші взимку 2024 року.

Кардиган — це різновид кофтини, який має глибокий виріз та застібається на ґудзики. Він в'язаний, і в нього немає коміра. До вашої уваги — 3 варіанти найтрендовіших кардиганів на зиму 2024 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кардиган у стилі Коко Шанель

Цей варіант романтичної класики продовжує посідати перші місця серед модних трендів. Таку кофтину можна одягнути і на сукню, і з джинсами, і зі спідницею. Вона універсальна, додає шарму і зігріває. Відомі “гусячі лапки” трендові у будь-якому кольорі.

Обираємо наймодніші кофти для зими 2024 (ФОТО) - фото №1
Обираємо наймодніші кофти для зими 2024 (ФОТО) - фото №2
Обираємо наймодніші кофти для зими 2024 (ФОТО) - фото №3

Кардиган із великими рукавами

Ніжно і стильно виглядають кардигани з об'ємними рукавами. Вони додають до жіночого образу романтики, м'якості та водночас святковості. Такий варіант гардеробу також буде пасувати до будь-якого стилю. Обирайте однотонні, не яскраві відтінки для холодної пори.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Обираємо наймодніші кофти для зими 2024 (ФОТО) - фото №4
Обираємо наймодніші кофти для зими 2024 (ФОТО) - фото №5
Обираємо наймодніші кофти для зими 2024 (ФОТО) - фото №6

Кардиган у стилі кантрі

У моду повернуться кардигани в стилі кантрі. В'язані кофтини із затишним візерунком додадуть вишуканості й комфорту для модниці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Обираємо наймодніші кофти для зими 2024 (ФОТО) - фото №7
Обираємо наймодніші кофти для зими 2024 (ФОТО) - фото №8

Раніше ми писали, що одягнути на голову в холодну пору. Модельєри показали найгарніші варіанти головних уборів, які будуть пасувати модницям будь-якого віку.

Фото: Pinterest