Що потрібно знати про естетику mob wife? Розповідаємо про новий модний тренд, який вже підкорив TikTok (ФОТО)

Практичні поради
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ще не так давно ми читали поради про те, як одягатися в стилі Old Money , а тепер в моді нова естетика — mob wife, або дружина мафіозі. Що це за незвичайний тренд та як з ним подружитися? Розповідаємо на HOCHU.ua!

Сила TikTok нині є надпотужною, адже ця соцмережа впливає на формування трендів та стилю серед своїх користувачів. Останнім модним трендом став популярний образ дружин мафіозі, відомий як "mob wife".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цей образ став популярним через тенденцію сучасної молоді романтизувати минуле, в якому вони не жили. Молодь надихається образами та естетикою минулих часів та хоче їх відродити у своєму житті за допомогою одягу.

Френсіс Форд Коппола, відомий режисер, вніс свій внесок у цей тренд, опублікувавши на своєму Instagram роздуми про повернення стилю дружин мафіозі. Його слова, ймовірно, ще більше підкреслили популярність цього образу.

Як одягатися в стилі mob wife?

Для того, щоб наслідувати стиль "mob wife", вам потрібно додати у свій гардероб хутро, шкіряні речі, леопардові принти, взуття на підборах, великі протисонцеві окуляри та масивні золоті прикраси. Підкреслюють цей образ за допомогою виразного макіяжу очей та об'ємних зачісок.

Хто така mob wife? Розповідаємо про новий модний тренд, який вже підкорив TikTok (ФОТО) - фото №1
Хто така mob wife? Розповідаємо про новий модний тренд, який вже підкорив TikTok (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо вам ця вся естетика ну зовсім не близька, то спробуйте знайти натхнення в образа відомих зірок. Наприклад, нещодавно ми писали про бездоганний та лаконічний стиль Гейлі Бібер .

Фото: соцмережі